Πέμπτη 28 Σεπτεμβρίου 2017

Ο Γραμμένος «τάπωσε» τον εκπρόσωπο του Ολυμπιακού



Διοικητικό Συμβούλιο πραγματοποιήθηκε σήμερα στην Ομοσπονδία και ο Αγραφιώτης που εκπροσωπεί τον Ολυμπιακό, προσπάθησε να θέσει θέμα διαιτησίας, ειδικά μετά την ήττα από την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ. Εκεί όπου επειδή ο Ολυμπιακός έχασε θέλουν να δημιουργήσουν θέμα.

Αρχικά ο κ.Αγραφιώτης ρώτησε τον πρόεδρο της ΕΠΟ αν ισχύουν όσα ελέχθησαν από τον Βίτορ Μέλο Περέιρα για τη Β' Περέιρα, λέγοντας πως: «Ζούμε την απόλυτη ξεφτίλα του ποδοσφαίρου και οι πρωταγωνιστές αυτής είναι μέσα στην Ομοσπονδία. Εμείς παίζαμε χθες με την Γιουβέντους, την φιναλίστα του Τσάμπιονς Λιγκ και μία παγκόσμια δύναμη, Παίζαμε 90 λεπτά αμυντικά και δεν πήραμε ούτε κάρτα. Κι εδώ ο Σιδηρόπουλος βγάζει χωρίς λόγο κίτρινη στον καλύτερό μας παίκτη στο ματς του ΟΑΚΑ στο 30'. Εσείς δεν βλέπετε το τι γίνεται;»!

Από την πλευρά του ο Βαγγέλης Γραμμένος ξέκοψε κάθε συζήτηση λέγοντας: «Εδώ δεν γίνονται συζητήσεις για κάρτες και πέναλτι...». Κάπου εκεί τελείωσε κάθε συζήτηση.  

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Τάκης Αγραφιώτης ήταν ο μοναδικός που καταψήφισε την επέκταση της σύμβασης του Αλέξη Δέδε στην ΕΠΟ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου