Πέμπτη 14 Σεπτεμβρίου 2017

Κατηγορούμενος ο Καραπαπάς!



Ήρθε και η δική του ώρα. Μετά από πολλά και διάφορα, τώρα πρέπει να απολογηθεί.

Το sdna αποκάλυψε ότι… «Στο εδώλιο του κατηγορουμένου με απ’ ευθείας κλήση θα καθίσει ο Κώστας Καραπαπάς, σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA. Την ποινική δίωξη άσκησε η Εισαγγελία Αθηνών, για παρακίνηση σε πράξεις βίας.

Αφορμή της ποινικής δίωξης σε βάρος του υπαλλήλου των «ερυθρολεύκων» στάθηκαν οι αλλεπάλληλες εμπρηστικές και προκλητικές του δημοσιεύσεις μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, οι οποίες, όπως κρίθηκε από τον εισαγγελέα, στοχοποιούσαν ανθρώπους και δυναμίτιζαν το κλίμα στο ελληνικό ποδόσφαιρο μέσω των αναρτήσεών του.

Ειδικότερα, ο Κώστας Καραπαπάς κατηγορείται για παραβάσεις του αθλητικού νόμου 2725/99 και συγκεκριμένα για παρακίνηση σε πράξεις βίας.

Είναι, εξάλλου, χαρακτηριστικό (και φυσικά άκρως σημαντικό), ότι το στέλεχος του Ολυμπιακού δεν πέρασε από ανακριτική διαδικασία, όπως συνηθίζεται, αλλά έχει ήδη πάρει απ’ ευθείας κλήση και θα καθίσει άμεσα στο εδώλιο για να δικαστεί.

Ο Κώστας Καραπαπάς πηγαίνει συνήθως ως βασικός μάρτυρας σε όλες τις υποθέσεις που αφορούν τον Ολυμπιακό ή προσωπικά τον Βαγγέλη Μαρινάκη και κυρίως σε μηνύσεις και αγωγές σε βάρος ΜΜΕ και δημοσιογράφων.

Αυτή τη φορά, ωστόσο, θα βρεθεί στο δικαστήριο αλλά θα καθίσει σε άλλη θέση, αυτή του κατηγορουμένου».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου