Πέμπτη 25 Οκτωβρίου 2018

Άγγελος ναι, Καραγκούνης γιατί;


Η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ αποφάσισε ομόφωνα να λυθεί η συνεργασία με τον Μίκαλ Σκίμπε και να αναλάβει την Εθνική ομάδα ο Άγγελος Αναστασιάδης.

Ο Βαγγέλης Γραμμένος δήλωσε: «Αποφασίστηκε η διακοπή της συνεργασίας με τον προπονητή της Εθνικής ομάδας κ. Σκίμπε και ταυτόχρονα αποφασίστηκε η πρόσληψη του Άγγελου Αναστασιάδη. Η ενέργεια αυτή της ομοσπονδίας όπως ευκόλως μπορεί κανείς να κατανοήσει οφείλεται στην άσχημη πορεία και τα ατυχή τελευταία αποτελέσματα. Προκρίθηκε η πρόσληψη Έλληνα προπονητή προκειμένου να μεταδώσει τα χαρακτηριστικά που απαιτούνται σε μία Εθνική ομάδα.

Για αυτά τα χαρακτηριστικά της μαχητικότητας και της προσήλωσης στην Εθνική ομάδα με ό,τι αυτό σημαίνει ο ιδανικότερος προπονητής θα έπρεπε να είναι Έλληνας. Για αυτό προχωρήσαμε στην πρόσληψη του κ. Αναστασιάδη. Ταυτόχρονα η εκτελεστική επιτροπή μου έδωσε την εξουσιοδότηση να προχωρήσω σε ότι αφορά το θέμα της αποζημίωσης του κ. Σκίμπε και τους οικονομικούς όρους της σύμβασης του κ. Αναστασιάδη. Θέλω να ευχαριστήσω δημοσίως τον κ. Σκίμπε. Πρόκειται για ένα τζέντλεμαν, αλλά όπως καταλαβαίνεται όταν ένας συγκρότημα δεν μπορεί να αποδώσει τα αναμενόμενα και προ των προκριματικών για το επερχόμενο EURO θεωρήσαμε ότι έπρεπε να γίνει η αλλαγή προπονητή".

Για το εάν έχει μιλήσει με τον Άγγελο Αναστασιάδη και τα άτομα που θα τον πλαισιώσουν: "Πριν μιλήσω μαζί του δεν μπορώ να μιλήσω για τους συνεργάτες του και όλα αυτά. Για αυτά στην πορεία θα έχετε ενημέρωση. Δεν έχω μιλήσει μαζί του".

Για τη χρονική διάρκεια της συμφωνίας: "Θα είναι μικρής διάρκειας το συμβόλαιο και θα ενημερωθείτε άμεσα".

Ο Βαγγέλης Γραμμένος τόνισε ότι για το επιτελείο του Αναστασιάδη θα συζητήσει μαζί του, ενώ δεν επιβεβαιώνονται οι πληροφορίες ότι στην Εθνική θα αναλάβει πόστο ο Γιώργος Καραγκούνης. Κανένα τέτοιο θέμα δεν τέθηκε μέχρι στιγμής και είναι απορίας άξιο πώς βγήκαν αυτές οι πληροφορίες προς τα έξω. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου