Πέμπτη 4 Οκτωβρίου 2018

«Οι ξένοι διαιτητές ήρθαν για το καλό σας»


Στους διαιτητές του ΣΔ Θεσσαλονίκης  μίλησε ο πρόεδρος της ΕΠΣΜ Σάββας Δημητριάδης. Και τους είπε πολλά στον αγιασμό που έγινε στη Θεσσαλονίκη.


Αφού έκανε έναν απολογισμό για τα περσινά ανέφερε για το επόμενο διάστημα: Να ξέρετε ότι η αξιοκρατία θα πρεσβεύει όλους µας στην ΕΠΣ Μακεδονίας. Σας έχουμε πλήρη εμπιστοσύνη από τα παιδιά που παίζουν στη Γ’ κατηγορία μέχρι αυτούς που παίζουν στη Σούπερ Λιγκ. Εσείς έχετε ένα τεράστιο βάρος, το βάρος της ευθύνης και μιλάω σε αυτούς που είναι στο υψηλότερο στάδιο και η ευθύνη είναι για τους επόμενους που έρχονται. Να καταλάβουν ότι αξίζει που είναι στην ΕΠΣΜ και δεν θα αδικηθούν ποτέ. ∆εν θα διστάσουμε να καταγγείλουμε την οποιαδήποτε λάθος συμπεριφορά σας. Πρέπει να διαφυλάξετε το όνομα σας και το όνομα της Ενωσης.

Ευτυχώς που ήρθαν οι ξένοι διαιτητές γιατί ήρθαν για το δικό σας καλό. Σε λίγο καιρό όχι δεν θα έρχονται, αλλά θα μιλάνε για τα καλύτερα λόγια για εσάς. ∆εν είναι κακό να έρθει ο ξένος αρκεί να είναι δέκα φορές καλύτερος από εσάς. Να δώσετε γροθιά στο κατεστημένο και σε όλους αυτούς που σας κατηγορούν.

Σας έχουμε εμπιστοσύνη αλλά αυτή η εμπιστοσύνη είναι βάρος στις πλάτες σας.

Οποιος σας ενοχλήσει να έχετε το θάρρος να έρθετε να µε συναντήσετε. Θα τους πάρει ο διάολος όπως θα πάρει και εσάς αν δεν είστε εντάξει σε αυτό που πρέπει να κάνετε. Οποιος ακουμπήσει την τρίχα σας θα τιμωρηθεί µε πέντε χρόνια το ελάχιστο και όποιος ακουμπήσει τη συνείδηση σας θα τιμωρηθεί δια παντός».

1 σχόλιο:

  1. λογια σοφον μιζαδωρων... ρε γινετε ποτε ανθρωπος ο ελληναρας . και ιδικα τα κορακια ..οταν μυριζουν ψιτο ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή