Δευτέρα 8 Οκτωβρίου 2018

Γι’ αυτό πρέπει να τελειώσουν τον Κομίνη!


Το θέμα πλέον δεν έχει να κάνει με τον ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ, με αυτούς που τον κράτησαν για να δείξουν… κάτι. Το ζήτημα είναι πολύ μεγάλο, αφού θέτει σε κίνδυνο και αυτό το πρωτάθλημα. Ο Περέιρα κάνει πώς δεν καταλαβαίνει ότι η συνέχιση της καριέρας Κομίνη αποτελεί έγκλημα για το Ελληνικό ποδόσφαιρο.
Δεν βλέπουν στην ΚΕΔ πόσο μεγάλος ντόρος δημιουργείται σε κάθε ορισμό Κομίνη; Δεν βλέπουν ότι όλες οι ομάδες τον αντιμετωπίζουν καχύποπτα και αυτό του δημιουργεί πίεση με αποτέλεσμα να κάνει όργια σε κάθε παιχνίδι που ορίζεται; Δεν βλέπουν ότι ο άνθρωπος δεν στέκει καλά, ότι αντιμετωπίζει τους πάντες με επιθετικότητα γιατί θέλει να αμυνθεί στην καχυποψία με την οποία τον αντιμετωπίζουν σε όλα τα γήπεδα; Προχθές δεν έδωσε το πέναλτι στον  Άρη, την περασμένη φορά τα έκανε σαν τα μούτρα του στο Αγρίνιο, η Λάρισα ακόμη φωνάζει και γενικά όπου είναι να πάει δημιουργείται θέμα!Μεγάλο θέμα πριν το παιχνίδι που επηρεάζει και το 90λεπτο.
Το ένα κακό φέρνει το άλλο και αυτό που γίνεται τώρα με τον Κομίνη αποτελεί ωρολογιακή βόμβα που κάποια στιγμή θα σκάσει με απρόβλεπτες διαστάσεις.
Υπεύθυνος γι’ αυτό είναι ο Περέιρα και όσοι του τον φόρτωσαν. Όσο δεν τον ξεφορτώνεται τόσο κινδυνεύει να τα τινάξει όλα στον αέρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου