Τρίτη 30 Οκτωβρίου 2018

Αποκάλυψη: Ο Μαρτίνς και το ύποπτο ξεφωνητό στον Αναστασιάδη


Τα korakia έχουν προειδοποιήσει από την πρώτη στιγμή, για τον βρώμικο πόλεμο που θα δεχθεί ο Αναστασιάδης. Νωρίτερα γράψαμε για τους ερυθρόλευκους κύκλους που κρύβονται πίσω από την «επίθεση» κάποιου... Φάισκα στον προπονητή της Εθνικής Ελλάδας. Διαβάστε τώρα ποιος είναι ο Φάισκα και τι γίνεται δημοσιογραφικά με αυτή την αλητεία.
Ο Βάσκο Φάισκα είναι ένα ποδοσφαιρικό προϊόν των ακαδημιών της Σπόρτινγκ Λισαβόνας. Τις σεζόν 1997-1998, 1998-1999 ο Φάισκα ήταν αρχηγός στη Β΄ ομάδα της Σπόρτινγκ, την ίδια περίοδο όπου ο νυν προπονητής του Ολυμπιακού Πέδρο Μαρτίνς, ήταν αρχηγός στην πρώτη ομάδα. Η σχέση τους από τότε ήταν άμεση και δυνατή. Τώρα που ο Ολυμπιακός επιδιώκει να «πολεμήσει» την επιλογή Αναστασιάδη, ήταν πολύ εύκολο να πεισθεί ο Φάισκα να κάνει την αρχική τοποθέτηση, ενώ λίγο μετά το gazzetta (κανείς τους εκεί δεν έχει γράψει κάτι θετικό για τον Αναστασιάδη) του έδωσε βήμα για να συνεχίσει.
Κι’  αν όλα αυτά είναι τυχαία, πόσο τυχαίο είναι ότι πουθενά αυτό το διάστημα δεν προβλήθηκε η τοποθέτηση ενός άλλου, πολύ πιο διάσημου Πορτογάλου, του Πάουλο Σόουζα, ο οποίος σε συνέδριο της UEFA είχε δηλώσει: «Ο Αναστασιάδης στον Παναθηναϊκό μου έδειξε πόσο σημαντικό είναι να έχεις πάθος στο ποδόσφαιρο και να το μεταφέρεις στους ποδοσφαιριστές».
Ποιος είναι ο Φάισκα του οποίου η άποψη έχει μεγαλύτερο ενδιαφέρον από αυτή του Πάουλο Σόουζα;    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου