Τρίτη 9 Οκτωβρίου 2018

Αυτός είναι το δεξί χέρι του Μελισσανίδη που καταγγέλλεται για όργια στο ποδόσφαιρο


Νάτος ο Κούγιας! Ξέσπασε και τα "ξέρασε" όλα για τον άνθρωπο του παρασκηνίου που χρησιμοποιεί στις... ύποπτες ποδοσφαιρικές του δουλειές ο Μελισσανίδης.
Είναι ο Γιάννης Παπαδόπουλος, για τον οποίο από εδώ και πέρα, θα βγουν όλα τα άπλυτα στη φορά. Ξεκινάμε λοιπόν…
Ο Κούγιας είπε σήμερα: «Με πήρε το βράδυ ο Γιάννης Παπαδόπουλος μετά τη δήλωση που είχα κάνει για τον διαιτητή και μου είπε μην ψάχνεις, την Ξάνθη την αγόρασε ο Σαββίδης.
Είναι πολύ δολοπλόκος, προσπάθησε να με στρέψει κατά του Σαββίδη. Έχω κρατήσει το τηλέφωνο και με την άρση απορρήτου θα φανούν όλα. Αν ανοίξουν τα τηλέφωνα των διαιτητών θα βρεθούν επαφές με πρόσωπα, για τα οποία θα υπάρχουν εκπλήξεις».
Και συνεχίζει για τον άνθρωπο που κινεί τα νήματα της δεύτερης παράγκας του Θωμά: «Όλοι αυτοί που κατηγορούνται, άλλος δουλεύει στην ΑΕΚ, άλλος στον Λεβαδειακό. Θα σας αποκαλύψω τις επόμενες ημέρες πρόσωπο που είναι κατηγορούμενος και του άλλαξαν επώνυμο και αυτήν τη στιγμή δουλεύει σε ομάδα.
Μετά την ατυχή απόφαση για μπαράζ, θα γίνουν όργια. Όσο πλησιάζουμε προς το τέλος, υπάρχουν ομάδες τις οποίες ο Παπαδόπουλος και οι άλλοι πήραν από το χέρι από τη Β’ Εθνική και τις ανέβασαν στην Α’ Εθνική».

Άντε να δούμε τώρα πώς θα σωθεί και ο Παπαδόπουλος και η ΑΕΚ που προσπάθησε γελοιωδώς να περάσει προς τα έξω ότι είναι καθαρή και διαφορετική.

1 σχόλιο: