Σάββατο 15 Ιουλίου 2017

Τον έσκισαν! Οι Παναθηναϊκοί τα «είπαν» όλα για τη συμμαχία Αλαφούζου-Ολυμπιακού



Ξέσπασαν! Δεν άντεξαν άλλη ντροπή. Η συμμαχία Παναθηναϊκού-Ολυμπιακού και οι ξαφνικές φιλίες Αλαφούζου-Μαρινάκη οδήγησε τους οργανωμένους του Παναθηναϊκού στην πιο σκληρή ανακοίνωση κατά του προέδρου της ΠΑΕ

Αφού του καταλογίζουν πολλά, σημειώνουν: «Πιστέψαμε το όραμά σου για την καταπολέμηση της διαφθοράς ενός σάπιου συστήματος, και σήμερα τρώς και πίνεις με τους βιαστές του ελληνικού ποδοσφαίρου, και τους προστατεύεις μέσω του καναλιού σου. Τα ΜΜΕ που διοικείς έχουν τέτοια επιρροή, που θα μπορούσαν καθημερινά και ανελέητα να βομβαρδίζουν τον κάθε λογής πρεζέμπορα, και να του δώσουν τη χαριστική βολή, αλλά εσύ επέλεξες απρόσμενα να προστατεύσεις αυτά τα λαμόγια. Με σκοπό την εξυπηρέτηση πολιτικών συμφερόντων, που ενδεχομένως υποβοηθούν προσωπικά σου επιχειρηματικά σχέδια, συμμαχείς με το διάβολο, και προστατεύεις ποιόν;;; Αυτόν που σε πολεμούσε αναίσχυντα με τις φυλλάδες του και τους αυλικούς του;;; Αυτόν που σε λοιδορούσε και σε ξεφτίλιζε, κλείνοντας σε στα ασανσέρ του λυόμενου, για να χασκογελάνε αυτός και οι όμοιοί του;;; Αυτόν που έχει βάλει σκοπό να καταστρέψει τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ μας;;; ΑΠΕΤΥΧΕΣ Γιάννη…»

Και όχι μόνο αυτά: «Σου έχουμε πει πως στον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ μας, δεν αρμόζουν συμμαχίες ούτε με νέους χαλίφηδες, γιατί το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι το συμφέρον της δικής τους ομάδας, ούτε βέβαια με τον κύριο εκφραστή του βόθρου, την ομάδα του λιμανιού, που είναι η αιτία όλων των δεινών του ελληνικού ποδοσφαίρου και της απαξίωσης της ομάδας μας. Στο πρωτάθλημα που τελείωσε παρατηρήθηκαν συχνά φαινόμενα όπου σαν ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ, στήριξες με την ψήφο σου αποφάσεις που εξυπηρετούσαν το γαύρο (όπως π.χ. η επικύρωση της βαθμολογίας), συνομιλούσες με ανθρώπους υποτακτικούς του χοντρού (γνωστών και χιλιοτραγουδισμένων για τα σκοτεινά έργα τους τα χρόνια της παράγκας), πρότεινες για καίριες θέσεις στο νέο τοπίο, ανθρώπους με αμαρτωλό παρελθόν, που έχουν βλάψει παλαιότερα το Σύλλογο μας. Γενικά, συναλλάσσεσαι και συναναστρέφεσαι με ανθρώπους που θα έπρεπε να έχουν αφανιστεί από το ποδόσφαιρο που ευαγγελιζόσουν. ΑΠΕΤΥΧΕΣ Γιάννη».

Καιρός ήταν… Άργησαν αλλά κατάλαβαν πόσο εκτίθεται η ομάδα τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου