Τετάρτη 9 Αυγούστου 2017

Δημόσιες σχέσεις Τριτσώνη – Κουκουλάκη με Παναθηναϊκό

Σύντομα αναμένεται να προκύψουν οι πίνακες διαιτησίας, όμως οι Τριτσώνης και Κουκουλάκης φαίνεται να επηρεάζονται ιδιαίτερα από την καινούργια συμμαχία μεταξύ Ολυμπιακού – Παναθηναϊκού και τις πιέσεις που ασκούνται από την συγκεκριμένη πλευρά.
Σύμφωνα με τα όσα έχουν διαρρεύσει στην πιάτσα της διαιτησίας, οι Τριτσώνης – Κουκουλάκης χρεώνουν το κακό τέλος για την διαιτησία στη περυσινή σεζόν στον Γιώργο Κύζα, λόγω της παρουσίας του στον ημιτελικό της Τούμπας.
Θεωρούν πως ο Δραμινός άνοιξε τους ασκούς του Αιόλου, ενοχοποιώντας τον με τρόπο ξεκάθαρα άδικο και ακολουθώντας γραμμή Παναθηναϊκού, ο οποίος στην επικοινωνία του έριξε μεγάλο βάρος της αποτυχίας του στο κύπελλο στη διαιτησία, παρά το ευρύ 4-0 που ηττήθηκε.
Η στάση των Τριτσώνη – Κουκουλάκη, είναι κάτι παραπάνω από άδικη απέναντι στον Δραμινό κυρίως γιατί τα μεγάλα λάθη ξεκίνησαν νωρίτερα και συγκεκριμένα από τον πρώτο ημιτελικό της Λεωφόρου.
Εκεί, ο Κομίνης μπροστά στα μάτια του, στέρησε από τον ΠΑΟΚ ένα καθαρό πέναλτι που θα άλλαζε τις ισορροπίες της σειράς. Ενώ στη συνέχεια, ο συγκεκριμένος διαιτητής ήταν αυτός που στον αγώνα παρωδία των πλέι οφς στη Λεωφόρο, έγραψε σχεδόν μόνο ψέματα στο φύλλο αγώνα.
Αν οι Τριτσώνης – Κουκουλάκης ενδιαφέρονται πραγματικά για την ισονομία, η συμπεριφορά τους απέναντι στον Κύζα που μάλιστα δεν έκανε το μεγάλο λάθος, θα πρέπει να είναι πολύ πιο ήπια από αυτές σε Κομίνη – κυρίως – αλλά και τον Αρετόπουλο που ήταν ο διαιτητής που έκλεισε τον κύκλο Βασσάρα στην ΚΕΔ, με την κάκιστη διαιτησία του Καραϊσκάκη στο Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ που αλλοιώθηκε το αποτέλεσμα.
Είναι ξεκάθαρο πλέον, πως οι Τριτσώνης και Κουκουλάκης κάνουν δημόσιες σχέσεις με τον Παναθηναϊκό φοβούμενοι την επικοινωνία του και στο βάθος τον Ολυμπιακό που είναι σύμμαχός του ανοιχτά πλέον.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου