Παρασκευή 4 Αυγούστου 2017

Το σύστημα μαζί με τον Καλαντζή!



Θέλουν να κρυφτούν αλλά… δεν μπορούν. Οι συστημικοί μετά από ένα διάστημα που ντρέπονταν να κυκλοφορήσουν (πόσο μάλλον να συναθροιστούν σε δημόσιο χώρο) εμφανίστηκαν και πάλι στο Καραϊσκάκης! Στην έδρας τους δηλαδή.

Ήταν εκεί όλοι στον αγώνα με την Παρτιζάν. Είναι φανερό ότι κάνουν μία προσπάθεια να συσπειρωθούν ενόψει εκλογών.

Όπως γράφει το sdna, εκεί ήταν ο Κουρίδης! Ο νομικός σύμβουλος που έλυνε και έραβε στα χρόνια της οργάνωσης. Παρών φυσικά και ο Γιάννης ο Σπάθας από την ΕΠΣ Πειραιά. Δεν μπορούσε να λείψει ο Μπουτζιώλης από τα Τρίκαλα. Πρωτοπαλίκαρο του συστήματος και αυτός. Φυσικά ήταν εκεί και ο Παπακωνσταντίνου από την Εύβοια, με τα καμώματα του οποίου έχουμε ασχοληθεί ξανά.(Στη φωτογραφίας μας είναι και ο Σαρρής, που πλέον δεν εμφανίζεται).

Αυτός μάλιστα (όπως αναφέρει το ρεπορτάζ) έχει αναλάβει και την προεκλογική εκστρατεία του Καλαντζή! Αλήθεια αυτός ο Καβαλιώτης πολιτικός που πλέον στηρίζεται ανοικτά από τους ανθρώπους του συστήματος και του Ολυμπιακού, δεν ξέρει που έμπλεξε; Δεν τον ενημέρωσε κανένας φίλος του;

Γιατί το να ενδιαφέρεσαι για το ποδόσφαιρο και να βάζεις υποψηφιότητα για την ΕΠΟ δεν είναι κακό. Το κακό είναι να συνδέεις το όνομά σου με ότι χειρότερο πέρασε από το Ελληνικό ποδόσφαιρο είναι το έγκλημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου