Παρασκευή 4 Αυγούστου 2017

Αμφιβολίες για Μαρινάκη και ΔΟΛ!



Στην αρχή πανηγύριζαν… Ήταν τότε που ο Μαρινάκης πλειοδότησε για τον ΔΟΛ. Οι τελευταίες εξελίξεις όμως άλλαξαν τις διαθέσεις των εργαζομένων.

Όπως έγινε γνωστό στις  9  Αυγούστου θα υπογραφεί η συμβολαιογραφική πράξη για τη μεταβίβαση των στοιχείων ενεργητικού  του ΔΟΛ από  την σύμπραξη των ειδικών εκκαθαριστών Grand Thornton  και του νομικού  γραφείου Αγγελίδη προς την Αλτερ Έγκο του Βαγγέλη Μαρινάκη. 

Ταυτόχρονα, θα απολυθεί το σύνολο του προσωπικού του ΔΟΛ, με εξαίρεση τις θυγατρικές εταιρείες, οι οποίες εξακολουθούν να λειτουργούν όπως και πριν. Στη συνέχεια, μετά και την υπογραφή  της σύμβαση θα διαφανούν και οι προθέσεις της νέας ιδιοκτησίας σχετικά με τα έντυπα και τα υπόλοιπα ΜΜΕ του ομίλου ΔΟΛ.

Την ίδια ώρα όμως ακούγεται ότι οι εργαζόμενοι στην εφημερίδα «ΤΑ ΝΕΑ» ετοιμάζονται να στείλουν εξώδικο στον διαχειριστή και συγκεκριμένα στη δικηγορική εταιρία Αγγελίδη, διότι παρά την απόφαση του Δικαστηρίου να παραμείνει ο ΔΟΛ ανοιχτός και να πληρώνονται οι εργαζόμενοι… τους τελευταίους δυο μήνες δεν καταβλήθηκε η μισθοδοσία τους.

Η αβεβαιότητα στον άλλοτε κραταιό όμιλο είναι τεράστια, ακόμη και τώρα με τον Μαρινάκη, για τον οποίο πρόσφατα γράφτηκε ότι σκέφτεται με έντονο προβληματισμό τι θα κάνει με τα χρέη του ΔΟΛ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου