Δευτέρα 12 Νοεμβρίου 2018

Αναστασιάδης και Μπασινάς αποφασίζουν για την έδρα


Ο Βαγγέλης Γραμμένος παρουσίασε τον Άγγελο Αναστασιάδη και τον Άγγελο Μπασινά και αρχικά είπε: «Οι κουβέντες για τον Άγγελο Αναστασιάδη είναι περιττές. Έχει μεγάλη διαδρομή και ως ποδοσφαιριστής και ως προπονητής σε κορυφαίες ομάδες της χώρας και στην εθνική Κύπρου με αξιόλογη παρουσία. Περιττεύει κάθε άλλη κουβέντα από εμένα».
Όταν τέθηκε θέμα έδρας, ο πρόεδρος της ΕΠΟ τόνισε: «Τα δημοσιεύματα ανταποκρίνονται όντως στην πραγματικότητα. Ψάχνουμε την κατάλληλη έδρα που θα καλύπτει τις ανάγκες μας. Είμαστε σε συνεργασία για την καταλληλότητα των δυο γηπέδων που θα χρησιμοποιούμε από ‘δω και πέρα. Το επόμενο διάστημα θα έχουμε περισσότερες λεπτομέρειες».
Αργότερα και σε πηγαδάκι με δημοσιογράφους υποστήριξε ότι το όλο θέμα της έδρας (ακόμη και η πιθανή επιστροφή στο Καραϊσκάκη) θα αποφασιστεί από Αναστασιάδη και Μπασινά.

Μάλιστα, σε «πηγαδάκι» με δημοσιογράφους μετά τη συνέντευξη Τύπου, ο πρόεδρος της ΕΠΟ ξεκαθάρισε για την πιθανότητα επιστροφής στο Καραϊσκάκη, ξεκαθάρισε ότι είναι κάτι που θα το αποφασίσουν οι Αναστασιάδης και Μπασινάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου