Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου 2018

Αποκάλυψη: Πανευρωπαϊκή γκρίνια Ολυμπιακού και για Κάκο!


Γκρίνια! Ατελείωτη κλάψα! Δεν σταματάνε ποτέ. Ο Ολυμπιακός διαμαρτύρεται και για τον Κάκο που εμφανίζεται στον τηλεοπτικό σταθμό OPEN! Εδώ είναι το νέο έγγραφο που έστειλαν σε FIFA, UEFA, Επιτροπή Παρακολούθησης και στον Περέιρα  με τους συνεργάτες του.
Ο Ολυμπιακός είχε διαμαρτυρηθεί για τον Κάκο και πριν δύο εβδομάδες στο ξεκίνημα της εκπομπής TOTAL Football και επειδή τον αγνόησαν, συνεχίζει την κλάψα.
Το θέμα των ερυθρόλευκων είναι ότι ο Κάκος παραμένει στην λίστα των παρατηρητών του πρωταθλήματος, αλλά βγαίνει και σχολιάζει τις φάσεις κάθε αγωνιστικής. Αυτό του προσάπτουν, αν και είναι ξεκάθαρο ότι τους ενοχλεί η κρίση του που δεν βολεύει το παιχνίδι αποπροσανατολισμού που θέλουν να παίξουν.
Στο τέλος μάλιστα ρωτάνε τους υπευθύνους τι θα κάνουν με αυτό το θέμα, που τόσο πολύ τους ενοχλεί. Και εκεί ανενημέρωτοι βέβαια είναι γιατί ο Κάκος έχει θέσει το θέμα του στην ΚΕΔ και φυσικά συνεχίζει στην τηλεοπτική εκπομπή.
Ο Ολυμπιακός όμως «κλαίει» και γι’ αυτό. Ο Ολυμπιακός ενοχλείται και από αυτό και δίνει Πανευρωπαϊκή διάσταση στην γκρίνια του. 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου