Σάββατο 22 Δεκεμβρίου 2018

Μουντιάλ ή Euro στην Ελλάδα;


Η κυβέρνηση προσπαθεί για τους δικούς της λόγους να φέρει στα Βαλκάνια μία μεγάλη ποδοσφαιρική διοργάνωση. Σήμερα στη νέα συνάντηση που έγινε έδωσε το παρών και ο Βαγγέλης Γραμμένος. Η ΕΠΟ ενημέρωση ότι: «Εκπροσωπώντας την Ελληνική Ποδοσφαρική Ομοσπονδία, ο Πρόεδρος της Ε.Π.Ο. κ. Ευάγγελος Γραμμένος συνόδευσε σήμερα στο Βελιγράδι τον Πρωθυπουργό κ. Αλέξη Τσίπρα και τον Υφυπουργό Αθλητισμού κ. Γιώργο Βασιλειάδη και συμμετείχε στην τετραεθνή συνάντηση Σερβίας, Ελλάδας, Βουλγαρίας και Ρουμανίας στο υψηλότερο επίπεδο, αυτό των πρωθυπουργών, υπουργών αθλητισμού και προέδρων των ποδοσφαιρικών ομοσπονδιών, με θέμα την κοινή υποψηφιότητα των τεσσάρων βαλκανικών χωρών στη διεκδίκηση της διοργάνωσης της τελικής φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2030 ή του Ευρωπαικού Πρωταθλήματος του 2028.

Συζητήθηκαν θέματα που άπτονται της οργάνωσης της διεκδίκησης και για την αρτιότερη προετοιμασία της, συμφωνήθηκε η δημιουργία 16μελούς επιτροπής που θα απαρτίζεται από 4 μέλη από κάθε χώρα, δύο εκ των οποίων θα προέρχονται από κυβερνητικούς φορείς και δύο από την κάθε εθνική ποδοσφαιρική ομοσπονδία.

Επόμενες σχετικές συναντήσεις των 4 χωρών ορίστηκαν στη Σόφια τον προσεχή Φεβρουάριο και στη Θεσσαλονίκη τον Απρίλιο του 2019.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου