Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2019

Σφοδρή επίθεση ΠΑΟΚ κατά του επηρεασμένου Σιδηρόπουλου!


Όλη η ποδοσφαιρική Ελλάδα απορεί πώς και γιατί στη φάση του 2-2 που πετυχαίνει η ΑΕΚ, δεν καταλογίστηκε φάουλ κατά του Ντάγκλας Αουγκούστο του ΠΑΟΚ. Και αν όλη η Ελλάδα απορεί γιατί η φάση συνεχίστηκε, πολύ άσχημες σκέψεις δημιουργούνται για το ότι αυτή τη φάση ο διαιτητής δεν κλήθηκε να τη δει στο VAR.
Στον ΠΑΟΚ βράζουν με τον Σιδηρόπουλο, μια και θεωρούν ότι έχει υποκύψει στις πιέσεις που δέχθηκε όλες τις προηγούμενες ημέρες. Ο Σιδηρόπουλος παραβίασε το πρωτόκολλο του VAR και αυτό δεν ήταν ανθρώπινο λάθος. Από εδώ και πέρα ο Σιδηρόπουλος θα βρεθεί σε πολύ δύσκολη θέση, αφού ο ΠΑΟΚ θέτει επισήμως θέμα στην ΚΕΔ! 
Στο ίδιο παιχνίδι η ΑΕΚ πετυχαίνει το 1-1 μετά από ανύπαρκτο φάουλ, στο ίδιο παιχνίδι η ΑΕΚ σκόραρε με τον Μάνταλο σε γκολ που ακυρώθηκε σε στημένη μπάλα όπου επίσης το φάουλ δεν έπρεπε να καταλογιστεί, σε έναν αγώνα όπου ο διαιτητής χρειάστηκε να δει το VAR για το πιο απλωμένο χέρι που μπορούσε να υπάρξει στη σέντρα του Ελ Καντουρί! Όλα τα  λάθη έγιναν υπέρ της ΑΕΚ, αλλά αυτό το με το 2-2 και το VAR που δεν χρησιμοποιήθηκε από τον διαιτητή που πέρυσι έδωσε πέναλτι υπέρ της ΑΕΚ εκτός περιοχής, βάσει σε πάρα πολλές υποψίες για τις επαφές του και τις προθέσεις του.   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου