Τρίτη 11 Ιουλίου 2017

Θρίαμβος της παράταξης Γραμμένου και στη Λευκάδα



Όσο περνάει ο καιρός τόσο και εδραιώνεται η κυριαρχία της παράταξης του Βαγγέλη Γραμμένου ενόψει των εκλογών της ΕΠΟ.

Στη Λευκάδα και στην Πρέβεζα οι συστημικοί έκαναν μεγάλη προσπάθεια να αλλάξουν τα δεδομένα, αλλά και εκεί γνώρισαν τη συντριβή!  

H παράταξη με επικεφαλής τον Θ. Κάρτσακλα ήταν εκείνη που επανεξελέγη στις εκλογές της ΕΠΣ Πρέβεζας – Λευκάδας.

Από τα 39 σωματεία, στην κάλπη προσήλθαν τα 38. Όσοι εξελέγησαν έλαβαν από 34 ψήφους, ενώ ο «αντίπαλος» του Κάρτσακλα, Φωκάς, έλαβε μία ψήφο.


Σε δηλώσεις που έκανε ο Κάρτσακλας μετά την επανεκλογή του, μεταξύ άλλων ανέφερε:

«Ήταν μια άψογη εκλογική διαδικασία, τα σωματεία που ανταποκρίθηκαν στις σημερινές απαιτήσεις της γενικής συνέλευσης και της εκλογικής διαδικασίας, ήταν άψογη από όλες τις πλευρές, να ευχαριστήσω επίσης τους συνεργάτες μου που στήριξαν εμένα αλλά και τις προθέσεις μας για μια καλύτερη ένωση σε όλη αυτή τη θητεία μας όπως επίσης και στην προοπτική για την επόμενη τετραετία. Σήμερα, θα πω ότι παρότι τον προσωπικό πόλεμο που έχω δεχτεί με λασπολογίες και συκοφαντίες όλο αυτό το διάστημα, η λάσπη σήμερα επέστρεψε στα μούτρα τους…πήραν την απάντηση από τα σωματεία.

Έχουν ποινικοποιήσει ορισμένοι την ποδοσφαιρική ζωή του τόπου. Το πρώτο χαστούκι το πήραν με την απόφαση από το διαιτητικό δικαστήριο. Όσον αφορά το θέμα της εξελεκτικής επιτροπής, ενώ το δεύτερο χαστούκι ήρθε σήμερα από το πολιτικό δικαστήριο που συνήθως δηλώνουν αρμόδια που ήταν τόσο ξεκάθαρο το αίτημα τους που απορρίφθηκε.

Εν πάση περιπτώσει ας καταλάβουν, ότι εμείς τηρούμε στο έπακρον το καταστατικό και είμαστε καθ’ όλα νόμιμοι. Κάποιοι ήθελαν ανωμαλία στο τοπικό ποδόσφαιρο. Θέλανε προσωρινή διοίκηση μέσω πολιτικών δικαστηρίων και δεν σκεφτήκανε τα σωματεία. Κάνουν ότι ενδιαφέρονται ενώ στην ουσία, εάν σήμερα υπήρχε μια διαφορετική περίπτωση θα οδηγούμασταν όχι στον δρόμο της ομαλότητας αλλα σε ένα δρόμο που θα μας πήγαινε πολύ πίσω, δεν έχουμε συνηθίσει τέτοιες καταστάσεις στην ΕΠΣ Πρέβεζας – Λευκάδος να μην σέβονται αποφάσεις διοικητικού συμβουλίου που τηρούμε στο έπζκρο τις διατάξεις και τα καταστατικά γιατί από εδώ και πέρα χωρίς να αποτελεί μομφή για κάτι, αν έγιναν λάθη σε κάποιες διαδικασίες στο παρελθόν δεν σημαίνει ότι πρέπει να ξανακάνουμε το ίδιο, αυτό λοιπόν κάποιοι το εξέλαβαν ότι θέλαμε να αποκλείσουμε κάποιος, κανέναν δεν θέλαμε να αποκλείσουμε και αυτό φάνηκε ξεκάθαρα, τα σωματεία δεν τους έδωσαν υποδείξεις..φταίμε εμείς γι΄ αυτό; Τους απόκλεισαν τα 41 σωματεία , από κει και πέρα δεν αποδέχθηκαν την απόφαση αυτή του Δ.Σ. προσέφυγαν στα πολιτικά δικαστήρια και έλαβαν και από κεί την απάντηση τους. Δυστυχώς είναι κάποιοι που δεν καταλαβαίνουν ότι χρησιμοποιούνται από κάποιους βρυκόλακες του παρελθόντος και εννοώ του ποδοσφαίρου.

Δεν μπορούν να κατανοήσουν ότι πλέον αποτελούν παρελθόν. Μπορούν πλέον να απολαύσουν τη σύνταξη τους. Εμείς θα συνεχίσουμε με την ίδια όρεξη, θα απολογούμαστε μόνο στα σωματεία μας τα οποία μας εμπιστεύονται και με την συνεργασία τους θα έρθουν ακόμα καλύτερες μέρες. Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς τους συνεργάτες μου γιατί στοχοποιηθήκανε άνθρωποι που έχουν προσφέρει στο χώρο αλλά και στην κοινωνική τους ζωή. Τέτοια λάσπη στις εκλογές της ΕΠΣ δεν έχει ξαναγίνει . Θα ήθελα να τους ευχαριστήσω και δικαιωθήκαμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου