Κυριακή 30 Ιουλίου 2017

Ξεμπρόστιασμα Μαρινάκη-Αλαφούζου και από τον Θέμο!

Η ξεφτίλα της νέας συμμαχίας Ολυμπιακού-Παναθηναϊκού τελειωμό δεν έχει. Έχουν φθάσει σε τέτοιο σημείο ξεπεσμού που καρφώνονται και μόνοι τους! Από τους φίλους τους.


Ο Θέμος Αναστασιάδης έχει σοβαρά προσωπικά μπλεξίματα και προφανώς του έχουν γίνει κάποιες κατασχέσεις. Στο σημερινό «Πρώτο Θέμα» ο ίδιος κάνει προσωπική επίθεση στον Πρωθυπουργό και τον υπουργό δικαιοσύνης.


Κάπου (πάνω στον εκνευρισμό που φανερά τον διακατέχει) γράφει: «...Κανονικά είναι δέκα φορές πιο στημένα από τα ποδοσφαιρικά στημένα που έψαχνε για χρόνια με την προηγούμενη αρμοδιότητα του ο εν λόγω υπουργός, ο οποίος κατάφερε το ΠΡΩΤΑΚΟΥΣΤΟ ακόμη και για Συριζαίο: Να φέρει αγκαλιά τους άλλοτε αδυσώπητους εχθρούς Μαρινάκη και Αλαφούζο, ήτοι να συμφιλιώσει Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό, μπροστά στον κοινό κίνδυνο που ήθελε να καταργήσει το πρωτάθλημα επειδή λέει κάποια παιχνίδια μπορεί και να ήταν στημένα. Ήταν τέτοια η τρέλα, ο φανατισμός και η ασχετοσύνη του Κοντονή, που ο Αλαφούζος είπε μέσα του: Μαρινάκης και πάλι Μαρινάκης, βοηθώντας ίσως και τον Βαρδινογιάννη. Ο απίστευτος Κοντονής... πέτυχε να τους συμφιλιώσει τόσο πολύ ώστε να κάνουν και τριπλέτα στην TV, κάτι το οποίο αν ήμασταν στη θέση του κ. Παππά, δεν θα το ευχόμασταν ούτε στον εχθρό μας».


Καταλαβαίνετε τι γίνεται; Αυτοί έχουν ξεφύγει εντελώς και πλέον διαφημίζουν τη συμμαχία τους μήπως και φοβηθούν όλοι οι άλλοι!


Αμφιβάλει κανείς για το τι συμβαίνει πολιτικά-ποδοσφαιρικά-μιντιακά; Μόνο ένα ερωτηματικό υπάρχει σε αυτή την ιστορία: Πότε θα τους πάρουν στο κυνήγι Ολυμπιακοί και Παναθηναϊκοί; Οι περήφανοι οπαδοί που δεν ανέχονται τέτοιες προδοσίες και τέτοια ντροπιαστικά αλισβερίσια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου