Πέμπτη, 13 Ιουλίου 2017

Παραιτηθείτε μόνοι σας. Φύγετε… χθες. Μία τιμωρία που θυμίζει Noor1!Ο Ολυμπιακός τιμωρήθηκε πρωτοβάθμια, με πολύ χαλαρή ποινή τριών αγωνιστικών, για τα αίσχη που αποδείχθηκε ότι έκαναν άνθρωποί του στον αγώνα με τον  Πλατανιά! Παρολ’ αυτά η επιτροπή εφέσεων της ΕΠΟ κήρυξε απαράδεκτη την πειθαρχική δίωξη που άσκησε ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας και έτσι η ποινή εξαφανίζεται και το θέμα θα επανεξεταστεί!

Τι σημαίνουν όλα αυτά; Ο Ολυμπιακός για τα γεγονότα στους δύο αγώνες με την ΑΕΚ και σε αυτόν με τον Πλατανιά είχε τιμωρηθεί με συνολική ποινή οκτώ αγώνων κεκλεισμένων των θυρών και αυτές έχουν φθάσει στις δύο, επειδή έτσι έκρινε η επιτροπή εφέσεων.

Πρόκειται για πρόκληση τεράστιου μεγέθους. Αυτό είναι ένα σκάνδαλο το οποίο θα πρέπει να απασχολήσει πέρα από τις ποδοσφαιρικές και τις δικαστικές αρχές, σε σχέση πάντα  και με το τι έγινε με τις ΠΑΕ ΠΑΟΚ και ΑΕΚ.

Αυτοί οι δικαστές της επιτροπής εφέσεων δεν γίνεται να παραμείνουν στις θέσεις τους. Ήδη έπρεπε να έχουν αποχωρήσει. Δεν γίνεται και αυτή η τιμωρία να… χάθηκε όπως οι χρηματοδότες του Noor1.

Ο Σταύρος Κοντονής και το υπουργείο του έχουν το λόγο…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου