Δευτέρα 24 Ιουλίου 2017

Συμφώνησαν ότι διαφωνούν!



Κανένα απολύτως αποτέλεσμα δεν βγήκε μέσα και από το σημερινό συμβούλιο της Superleague που συνεδρίασε για το μεγάλο θέμα των τηλεοπτικών.

Οι ομάδες δεν συμφωνούν με την μείωση που προτείνει η NOVA και δεν συμφώνησαν σε κανένα σημείο της προκήρυξης,  ενώ μεγάλο αγκάθι  παραμένει η διεξαγωγή των playoffs. Το νέο ΔΣ για την λήψη αποφάσεων θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή.

Από την πλευρά τους στελέχη της Nova σχολιάζοντας την σημερινή συνεδρίαση της Super League κατά την οποία και πάλι δεν ελήφθη καμία απόφαση για την προκήρυξη του πρωταθλήματος, λίγες μόνο ημέρες πριν την προγραμματισμένη έναρξή του, επισήμαιναν ότι οι όροι συνέπεια, σοβαρότητα και προγραμματισμός είναι προφανώς άγνωστες λέξεις για τους μικρό-παράγοντες της Super League.
Λένε χαρακτηριστικά ότι: «Γίνεται φανερό ότι οι μικρό-παράγοντες της Super League κρύβονται πίσω από το δάχτυλό τους, οχυρώνονται πίσω από τα στενά συμφέροντα των ομάδων τους, αρνούμενοι οποιοδήποτε σχέδιο για την συνολική βελτίωση του Ελληνικού Ποδοσφαίρου».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου