Τρίτη 1 Αυγούστου 2017

Γιατί πιέζουν τον Κοντονή;

Πολλά είναι πλέον τα ΜΜΕ που απροκάλυπτα στηρίζουν τα συμφέροντα του Βαγγέλη Μαρινάκη. Πολλά εξάλλου είναι και τα ΜΜΕ που κατέχει ο πρόεδρος του Ολυμπιακού.

Πολλές όμως είναι τώρα τελευταία και οι πιέσεις που ασκούνται προς τον υπουργό Δικαιοσύνης Σταύρο Κοντονή! Γιατί άραγε; Προς τι αυτή η αγωνία τους, που βλέπουμε ότι υπάρχει και σε πολιτικά κόμματα;

Μπορεί να έχει σχέση με αυτή την είδηση;

«Και η έρευνα για το Noor1 μπορεί να συνεχιστεί ανεμπόδιστα, καθώς έπεσε στο κενό ακόμη μια προσπάθεια να... πάει στην άκρη η εισαγγελική λειτουργός που την έχει αναλάβει και εμφανίζεται αποφασισμένη να φτάσει μέχρι το τέλος. Συγκεκριμένα, και η δεύτερη αίτηση εξαίρεσης που είχε κατατεθεί σε βάρος της κ. Ειρήνης Τζίβα -από τον ισοβίτη Ευθύμη Γιαννουσάκη- απορρίφθηκε σήμερα από το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Πειραιά.

Το Συμβούλιο έλαβε ομόφωνη απόφαση και εξουσιοδότησε επί της ουσίας την προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Πειραιά να προχωρήσει την έρευνα της, η οποία αφορά σειρά πιθανών κακουργημάτων, μεταξύ των οποίων σύσταση εγκληματικής οργάνωσης, λαθρεμπορία και ξέπλυμα βρόμικου χρήματος».



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου