Δευτέρα 21 Αυγούστου 2017

Πολλά συγχαρητήρια σε Γραμμένο



Οι συγχαρητήριες επιστολές στον Βαγγέλη Γραμμένο συνεχίζονται και είναι πάρα πολλές.   

Τα συγχαρητήρια της στη νέα ΕΕ της ΕΠΟ απέστειλε η Πανελλήνια Ένωση Προπονητών Ποδοσφαίρου, σημειώνοντας ότι η εκλογή της θα οδηγήσει το ποδόσφαιρο σε καλύτερες μέρες.

Αναλυτικά: «Κύριε Πρόεδρε
Επιτρέψτε μας να σας συγχαρούμε, για την πανηγυρική εκλογή σας σαν Πρόεδρος της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας (Ε.Π.Ο.), καθώς και την εκλογή της Εκτελεστικής Επιτροπής, που μαζί σας θα οδηγήσουν το ποδόσφαιρό μας, σε καλύτερες ημέρες.
Ευχόμαστε ολόψυχα, σε σας και τους συνεργάτες σας, καλή επιτυχία στο έργο σας, με  υγεία, υπομονή και δικαιοσύνη, για να αντεπεξέλθετε και να δώσετε λύσεις, στα τόσα προβλήματα που ταλανίζουν τον χώρο του ποδοσφαίρου.
Εμείς, η Πανελλήνια Ένωση Προπονητών Ποδοσφαίρου (Π.Ε.Π.Π.), είμαστε στο πλευρό σας, για οτιδήποτε χρειαστείτε, προκειμένου να βοηθήσουμε από την πλευρά μας,  στην επίτευξη των στόχων σας.
Με τιμή
Για την   Ε.Ε
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΗΛΙΑΣ ΛΟΓΑΡΑΣ
Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΠΡΟΚΟΣ».


Οι Σύνδεσμοι Διαιτητών Ηλείας και Χανίων απέστειλαν συγχαρητήρια επιστολή στον Βαγγέλη Γραμμένο για την εκλογή του στον προεδρικό θώκο της ΕΠΟ.

Ανακοίνωση εξέδωσε και ο Σύνδεσμος Διαιτητών Ηλείας:
«Σας εκφράζουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια για την εκλογή σας στη θέση του προέδρου της ελληνικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας . Η πετυχημένη θητεία σας ως προέδρου της ΕΠΣ Μακεδονίας προϊδεάζει το θετικό έργο που θα επιτελέσετε για το ελληνικό ποδόσφαιρο και την διαιτησία.

Ο Πρόεδρος του ΣΔΠΗλειας
Σπύρος Βασιλείου

Ο Γ Γραμματέας του ΣΔΠΗλειας
Γεώργιος Ζαχαρόπουλος».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου