Σάββατο 12 Αυγούστου 2017

Τι σύμπτωση; Κρήτη και Ολυμπιακός!



Ανακοινώθηκαν οι νέοι πίνακες διαιτητών, οι αλλαγές είναι πολύ μεγάλες, φαίνεται ότι υπάρχει ένα ξεκαθάρισμα σε διαιτητές, βοηθούς και παρατηρητές και είναι πεντακάθαρο ότι τα αγαπημένα παιδιά του συστήματος, όσοι πρωταγωνίστησαν στα προηγούμενα χρόνια, έφυγαν μία και καλή από την ποδοσφαιρική ζωή.

Παράπονα για τους πίνακες μπορεί  να υπάρχουν από πολλές Ενώσεις που θεωρούν ότι έπρεπε να έχουν και άλλους διαιτητές στους πίνακες. Ακόμη και αρκετές ομάδες, θεωρούσαν ότι έπρεπε να κοπούν και άλλοι διαιτητές που έχουν κάνει πολύ άσχημα παιχνίδια. Παρολ’ αυτά κανείς δεν εκφράζει δημόσια τις διαφωνίες του. Υπάρχει ένας σεβασμός στην προσπάθεια που γίνεται για αλλαγή.  

Κανείς εκτός από τον Ολυμπιακό, τον Σάββα και τις άλλοτε κραταιές Ενώσεις της Κρήτης. Τι σύμπτωση; Ολυμπιακός και Κρήτη! Τι μας θυμίζει αυτό, τι μας θυμίζει για τις σχέσεις αυτών των Ενώσεων με τον Ολυμπιακό. Κάποτε οι σχέσεις ήταν πολύ στενές και με ομάδες του νησιού. Τώρα είναι με τις Ενώσεις. Γι’ αυτό και είναι οι μόνοι που εκτίθενται και αποδεικνύουν ότι δεν τους αρέσει η προσπάθεια που γίνεται για κάθαρση.

Πόσο ακόμη άραγε θα γίνονται ρεζίλι με αυτή τη στάση τους;

Θα ρωτήσουμε τον Βρέντζο, τον Τζώρτζογλου και τον Κονταρό για να μάθουμε.  


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου