Τρίτη 29 Αυγούστου 2017

Που είναι η ανακοίνωση ρε παιδιά;



Πριν από λίγο διαβάσατε και εδώ την πολύ επιθετική ανακοίνωση του συνδέσμου φίλων Παναθηναϊκού θύρα 13, κατά του Γιάννη Αλαφούζου και της απόφασής του να συμμαχήσει με τον Μαρινάκη και τον Ολυμπιακό.
Η ανακοίνωση στρέφονταν κατά του Αλαφούζου με βαρύτατες κατηγορίες και υπενθύμιζε πάρα πολλά από όλα όσα έχει κάνει το τελευταίο διάστημα μαζί με τον Βαγγέλη Μαρινάκη. (Ακόμη και τα κομμένα ρεπορτάζ για το Noor 1 στα Μέσα του Αλαφούζου, υπενθύμιζε η ανακοίνωση!).
Παρολ’  αυτά, γι’  αυτό το τόσο μεγάλο θέμα, πολλά ΜΜΕ επιρροής Αλαφούζου και όχι μόνο, έχουν στην κυριολεξία θάψει το κείμενο αυτό! Είναι πολύ λίγα τα Μέσα που προέβαλαν την ανακοίνωση των οπαδών του Παναθηναϊκού. Και δεν είναι μόνο αυτά που πρόσκεινται στον Αλαφούζο (Sportfm) που δεν έχουν δημοσιοποιήσει αυτή την πολύ καυτή ανακοίνωση, αλλά και αυτά που πρόσκεινται στον Μαρινάκη και τον Ολυμπιακό.

Η συμμαχία των δύο που όπως όλοι γνωρίζουν γίνεται προσπάθεια να επεκταθεί και στα media, εμφανίζεται σήμερα σε όλο της το μεγαλείο, αφού προσπαθεί να φιμώσει και τον κόσμο!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου