Παρασκευή 25 Αυγούστου 2017

Έτσι εκτέθηκε ο Τζώρτζογλου



Και τι δεν είπαν την περασμένη εβδομάδα για να δικαιολογήσουν την προσπάθεια να σταματήσουν τις εκλογές. Ο Τζώρτζογλου κυρίως, αλλά και μερικοί άλλοι γύρω από αυτόν.

Απέτυχαν εκείνη την Παρασκευή με τα ασφαλιστικά μέτρα, οι εκλογές έγιναν κανονικά, εκείνοι τα μάζεψαν και τώρα σπεύδουν να αποσύρουν τις προσφυγές τους.

Ήταν τα σωματεία της ΕΠΣ Ηρακλείου «ΟΦΗ 94» και «Α.Ε. Καμηλαρίου», τα οποία μαζί με τον ταμία της ΕΠΣ Ηρακλείου, Γ. Βοζικάκη, ζητούσαν να μη διεξαχθούν οι εκλογές της ΕΠΟ στις 18/8.

Τότε η ΕΠΟ είχε αποφασίσει την αναστολή ιδιότητας μέλους και στους τρεις λόγω του ότι προσέφυγαν στα πολιτικά δικαστήρια (τεράστιο ηθικό θέμα αυτό για τον Τζώρτζογλου που ήταν πίσω απ’ όλα αυτά) και τελικά μετά την παταγώδη αποτυχία τους, τώρα τα σωματεία με ανακοινώσεις τους θα παραιτηθούν του δικογράφου, μια και η κύρια αγωγή έχει προγραμματιστεί να συζητηθεί τον Οκτώβριο.

 Πάλι εκτέθηκαν και μάλιστα ανεπανόρθωτα. Η ΕΠΟ άλλαξε διοίκηση, ο Γραμμένος είναι πρόεδρος και αυτοί δεν ξέρουν που να κρυφτούν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου