Παρασκευή 29 Ιουνίου 2018

Επιτέλους ξύπνησε!


Μετά από πολλές πιέσεις και παρεννοήσεις να κινηθεί για να μην χαθεί άλλος χρόνος με το VAR στην Ελλάδα, ο υφυπουργός Γιώργος Βασιλειάδης ξύπνησε!

Ο  διαγωνισμός είναι πλέον σε εξέλιξη και έχει τίτλο «Ψηφιακός Μετασχηματισμός Ελληνικού Ποδοσφαίρου με σύγχρονα Ψηφιακά Μέσα ΤΠΕ». Ο προϋπολογισμός του έργου είναι 13.950.000,00 ευρώ συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ.

Το υπουργείο Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης όρισε ως τελικό δικαιούχο για την υλοποίηση του ως άνω έργου την ΕΔΕΤ ΑΕ, λόγω της τεχνογνωσίας της ΕΔΕΤ ΑΕ σε παροχή δικτυακών, υπολογιστικών και αποθηκευτικών υπηρεσιών.

Ο διαγωνισμός έχει καταληκτική ημερομηνία την 4η Αυγούστου 2018.

Στα μέσα Σεπτεμβρίου θα ανοίξουν οι φάκελοι και θα γίνει η επιλογή της ανάδοχης εταιρείας από τον αρμόδιο υπουργό, Νίκο Παππά.

Βάσει πλάνου, οι δοκιμές του VAR θα γίνονται σε αγώνες μικρότερων πρωταθλημάτων και στη συνέχεια θα εφαρμοστεί στη Super League και σε επιλεγμένους αγώνες κυπέλλου βάσει της απόφασης της ΕΠΟ.

Όπως αναφέρει η ΕΔΕΤ:

Αντικείμενο της σύμβασης είναι ο εκσυγχρονισμός του ελληνικού ποδοσφαίρου και της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας με σύγχρονα ψηφιακά μέσα και εφαρμογές και συγκεκριμένα:

Η εγκατάσταση και λειτουργία συστήματος υποβοήθησης διαιτητικών αποφάσεων μέσω βίντεο (VAR).

Η προμήθεια πληροφοριακού συστήματος συλλογής, αποθήκευσης και καταλογογράφησης αρχείων προερχόμενων από το σύστημα VAR.

Η προμήθεια συστήματος ηλεκτρονικού πρωτοκόλλου και ψηφιακής διακίνησης εγγράφων για την εσωτερική επικοινωνία της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας αλλά και την επικοινωνία της ομοσπονδίας με τους κρατικούς φορείς σύμφωνα με την ψηφιακή στρατηγική και νομοθεσία.

Προϋπολογισμός (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ): 9.860.952.38€

Διαδικασία Ανάθεσης: Ανοικτός Διεθνής Διαγωνισμός με το κριτήριο της πλέον συμφέρουσας από οικονομική άποψη προσφοράς βάσει της βέλτιστης σχέσης ποιότητας – τιμής

Η καταληκτική ημερομηνία παραλαβής των προσφορών είναι η Παρασκευή 3/8/2018 και ώρα 17:00

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου