Σάββατο 11 Νοεμβρίου 2017

Αυτό σημαίνει διαπλοκή!



«Πολλοί κατηγόρησαν τον Ιβάν Σαββίδη όταν εκδήλωσε το ενδιαφέρον να αγοράσει ΜΜΕ, πως προετοιμάζει ένα νέο σύστημα διαπλοκής. Φυσικά οι ίδιοι, όταν ο Μαρινάκης αγόρασε τα ΝΕΑ, ήταν κάπου αλλού απασχολημένοι για να φοβηθούν το ίδιο.
Θέλετε να δούμε τι σημαίνει παλιά καλή διαπλοκή; Δείτε στη φωτογραφία το πρωτοσέλιδο των σημερινών ΝΕΩΝ. Μια παραδοσιακή εφημερίδα κεντροαριστερού ακροατηρίου. Με την Κεντροαριστερά να ζει αύριο μια ιστορική στιγμή με τις εκλογές για πρόεδρο του νέου φορέα που θα διαδεχθεί το παραδοσιακό ΠΑΣΟΚ.
Σύμφωνα με όλες τις έρευνες, Φώφη Γεννηματά είναι το πρώτο φαβορί, με τους Γιώργο Καμίνη και Νίκο Ανδρουλάκη να ακολουθούν και τον Σταύρο Θεοδωράκη να είναι το ισχυρότερο αουτσάιντερ.
Μια μέρα πριν τις εκλογές, τα ΝΕΑ έδωσαν ένα πλήρες ιστορικό ντοκουμέντο για τη μετεξέλιξη του χώρου και έδωσαν τον λόγο σε 3 υποψηφίους. Συνέντευξη Φώφης, άρθρα Ανδρουλάκη-Θεοδωράκη. Εκτός ο Καμίνης, έστω κι αν είναι φαβορί για τον δεύτερο γύρο!
Όσοι γνωρίζουν παρασκήνιο, καταλαβαίνουν γιατί στο συγκρότημα Μαρινάκη «κρύβουν» τον Καμίνη. Ο νυν Δήμαρχος Αθηναίων, όταν ανέλαβε τη δημαρχεία, ανέλαβε και να εξυγιάνει τον ραδιοφωνικό σταθμό 9,84, απολύοντας αργόμισθους, μεταξύ των οποίων και τον Γιάννη Κουρτάκη, κουμπάρο του Μαρινάκη και εκδότη των Παραπολιτικών!
Κάπως έτσι εξυγιάνθηκε ένα ραδιόφωνο-χώρος πολιτικών ρουσφετιών με μπάτζετ 17 εκατομμυρίων και κάπως έτσι με τη δύναμη του εκδότη ο Μαρινάκης κάνει επίδειξη ισχύος...Φυσικά τη διαπλοκή θα την έστηνε ο Σαββίδης, του οποίου το ΕΘΝΟΣ δεν έχει ακόμη «χτυπήσει» στο πρωτοσέλιδο το βούλευμα εναντίον του Μαρινάκη για σύσταση συμμορίας και αλλοίωση αποτελεσμάτων...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου