Τετάρτη 22 Νοεμβρίου 2017

Σπανός: «Λάθη του Παπαπέτρου και για ΠΑΟΚ και για Ατρόμητο»



Ο Σπανός μίλησε και είπε όσα πίστευε για τον αγώνα ΠΑΟΚ-Ατρόμητος. Είπε αυτά που ήθελε ή είδε εκείνος και όχι όσα ήθελαν άλλοι να πει. Για τον τελευταίο αγώνα τόνισε: «Νομίζω ότι φέτος βιώνουμε μια νέα τάξη πραγμάτων και όλοι θέλουμε να φύγει η καχυποψία των προηγούμενων ετών και να πάει το ποδόσφαιρο μπροστά. Ομάδες σαν τον φετινό Ατρόμητο, πρέπει να τις σέβονται όλοι. Ήταν ένα ντέρμπι κορυφής και θεωρώ ότι όσοι είδαν το παιχνίδι, είδαν μια διαιτησία με σοβαρά λάθη που διαμόρφωσαν το αποτέλεσμα του αγώνα. Στο 0-1 υπάρχει ένα οφσάιντ, στο οποίο θα πρέπει ο επόπτης να κάτσει πάλι στα θρανία. Βρισκόμαστε σε προφανή θέση για το 0-2 και δείχνει οφσάιντ. Πάντως για να είμαι σωστός, έγιναν και λάθη εις βάρος του ΠΑΟΚ. Ο διαιτητής στο ημίχρονο είδε το λάθος του και έκανε και άλλα λάθη. Ήταν γενικότερα μια διαιτησία με λάθη».

Για το πέναλτι τόνισε: «Στη φάση του πέναλτι, καμία ομάδα δεν θα ήθελε να το δει να σφυρίζεται εις βάρος της. Το πέναλτι ήταν από αυστηρό, ως ανύπαρκτο».

Για τον Παπαπέτρου: «Δεν θέλω να πιστεύω ότι υπάρχει δόλος. Ξέρω και την πορεία του διαιτητή και το ήθος του, αλλά ήταν μια διαιτησία με πολλά λάθη. Ο Παπαπέτρου είναι ένας από τους πιο βελτιωμένους Έλληνες διαιτητές».

Για τις φωνές οπαδών άλλων ομάδων για το πέναλτι που κέρδισε ο ΠΑΟΚ: «Φτάσαμε να παίζει ο Ατρόμητος και να σφάζονται οι άλλοι γιατί αδικήθηκε ο Ατρόμητος».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου