Τετάρτη 1 Νοεμβρίου 2017

Ξεφωνητό στην Ισπανία για το Καραϊσκάκης



Σε αυτό το παιχνίδι που έληξε 0-0, δύο στιγμές τράβηξαν τα φώτα της δημοσιότητας. Στη διάρκεια του αγώνα Ολυμπιακός-Μπαρτσελόνα, δύο φορές νεαροί φίλαθλοι μπήκαν στον αγωνιστικό χώρα και πλησίασαν τον Μέσι. Αυτό δεν άρεσε στους Ισπανούς.

Η Marca σχολίασε επικριτικά τα μέτρα ασφαλείας που τηρήθηκαν στο παιχνίδι.

Παρότι και οι δύο εισβολείς δεν ήθελαν να κάνουν κάτι κακό στον Μέσι, η Marca στηλιτεύει τα μέτρα ασφαλείας στο Καραϊσκάκη.

Συγκεκριμένα η μαδριλένικη εφημερίδα γράφει «τι θα γίνει αν ο οπαδός που μπει στον αγωνιστικό χώρο έχει κακές προθέσεις. Τη στιγμή που ο πρώτος οπαδός πλησίασε για να αγκαλιάσει τον Μέσι, κανένας άνδρας της ασφάλειας δεν έτρεξε προς το μέρος του για να τον απομακρύνει. Ο οπαδός έφυγε με την ηρεμία του, λες και δεν είχε συμβεί τίποτα, γυρίζοντας στην εξέδρα. Η UEFA δεν θα πρέπει να επιτρέπει τέτοια πράγματα. Η ασφάλεια των ποδοσφαιριστών είναι το πιο σημαντικό».

Σημειώνεται πως τα δύο περιστατικά δεν έγιναν αντιληπτά μέσω της τηλεοπτικής μετάδοσης, καθώς υπάρχει σχετική εντολή της UEFA, η κάμερα να μην «διαφημίζει» τους εισβολείς μεταδίδοντας τέτοιου είδους ενέργειες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου