Πέμπτη 16 Νοεμβρίου 2017

Όλη η ΕΠΟ στη Θεσσαλονίκη



Την ερχόμενη Δευτέρα η ΕΠΟ και οι επιτροπές της που πρέπει να λάβουν σοβαρές αποφάσεις, μετακομίζουν στη Θεσσαλονίκη. Εκεί, για πρώτη φορά θα μιλήσει σε συνέντευξη Τύπου και ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Βαγγέλης Γραμμένος.

Η σχετική ενημέρωση: «Στη Θεσσαλονίκη θα συνεδριάσει την προσεχή Δευτέρα 20 Νοεμβρίου 2017, στις 10.00, η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ, παρουσία εκπροσώπων της UEFA και της Επιτροπής Παρακολούθησης (Monitoring Committee) της FIFA.

Στο πλαίσιο της Ε.Ε. θα συνεδριάσουν επίσης η Επιτροπή Εθνικών Ομάδων, η Τεχνική Επιτροπή και η Επιτροπή Ιδιότητας Ποδοσφαιριστών, ενώ ο πρόεδρος της Ε.Π.Ο. Ευάγγελος Γραμμένος θα συναντηθεί με Προέδρους Ποδοσφαιρικών Ενώσεων, προκειμένου να ενημερωθεί για τα τρέχοντα προβλήματα και τη συνολική λειτουργία τους.

Αμέσως μετά τη συνεδρίαση της Ε.Ε. της Ε.Π.Ο., στις 13.00, ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ευάγγελος Γραμμένος θα παραχωρήσει την πρώτη του επίσημη συνέντευξη Τύπου και θα τοποθετηθεί εφ’ όλης της ύλης για τα φλέγοντα θέματα του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Ο πρόεδρος της Ε.Π.Ο. Ευάγγελος Γραμμένος και ο πρόεδρος της Επιτροπής Παρακολούθησης (Monitoring Committee) της FIFΑ Χέρμπερτ Χούμπελ θα παραστούν το απόγευμα της Δευτέρας σε διεθνή ημερίδα για «την πρόληψη του προκαθορισμού των αποτελεσμάτων αγώνων», που διοργανώνει το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου