Παρασκευή, 23 Φεβρουαρίου 2018

Ο ΠΑΟΚ απάντησε στους ψεύτες και στους νοσταλγούς της Οργάνωσης
Ο Κυριάκος Κυριάκος απάντησε πριν από λίγα στα κατά παραγγελία ψέματα που σήμερα είδαν το φως της δημοσιότητας και αφορούσαν ανθρώπους του  ΠΑΟΚ που δήθεν συνάντησαν τον πεθερό τον Αρετόπουλο. Έτσι επέλεξαν αυτή τη φορά οι νοσταλγοί της Οργάνωσης να δυναμιτίσουν το κλίμα ενόψει του ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός. Ο υπεύθυνος επικοινωνίας του ΠΑΟΚ ανέφερε: «Σχετικά με ανυπόστατα και ψευδή μυθεύματα που είδαν το φως της δημοσιότητας περί δήθεν συναντήσεις στελεχών του ΠΑΟΚ με συγγενείς διαιτητών, το λόγο έχει η δικαιοσύνη, καθώς ήδη καταθέσαμε αγωγές και μηνύσεις. Απαιτείται όμως άμεση παρέμβαση εισαγγελέα, του ΠΣΑΤ και της Ένωσης Συντακτών για όσα ανυπόστατα γράφονται κατά παραγγελία στο σάιτ των νοσταλγών και τα εξαπτέρυγά τους.

ΥΓ: Προφανώς ο εμπνευστής της διαρροής της ανυπόστατης πληροφορίας κρίνει εξ ιδίων τα αλλότρια. Τουλάχιστον εξασφαλίζει ανοιχτή πρόταση για σενάριο σειράς επιστημονικής φαντασίας στο νέο πρόγραμμα του EPSILON

ΥΓ2: Οι απαντήσεις στους ελεύθερους σκοπευτές συνειδήσεων θα έρχονται καταιγιστικά.

ΥΓ3: Υπάρχει και πιο ώριμος τρόπος να τραβήξετε την προσοχή: κρατήστε τη μύτη σας μέχρι να σκάσετε!

ΥΓ4: Δεν μπορείτε να προκαλέσετε τον κόσμο μας, γιατί δεν θα τον καταλάβετε ποτέ. Μπορείτε μόνο να συνεχίσετε να γελοιοποιείστε σε σημείο οίκτου».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου