Δευτέρα, 26 Φεβρουαρίου 2018

Αποκάλυψη: Αυτά γράφει το φύλλο αγώνα της Τούμπας που δικαιώνει τις θέσεις του ΠΑΟΚΗ επίσημη δημοσιοποίηση του φύλλου αγώνος έρχεται να δικαιώσει τις θέσεις του ΠΑΟΚ για συγκεκριμένα και σοβαρά ζητήματα που αφορούν τη μη τέλεση του παιχνιδιού. Είναι θέματα και καταστάσεις που δείχνουν και τις διαφορές σε σχέση με τα περσινά της Λεωφόρου όπου ο Παναθηναϊκός τιμωρήθηκε με μηδενισμό και αφαίρεση βαθμών. 

Όπως αναφέρει και το sdna: «1) Στη Λεωφόρο ο Κομίνης διατάζει τις δύο ομάδες να πάνε στα αποδυτήρια μετά το περιστατικό με το κουτάκι που εκτοξεύτηκε στο κεφάλι του Βλάνταν Ίβιτς. Αντιθέτως στην Τούμπα ο Αρετόπουλος δεν διατάζει κάτι ανάλογο, αλλά σημειώνει πως ο Ολυμπιακός έφυγε μόνος του.

2) Δεύτερο στοιχείο είναι ότι -όπως αναφέρεται από τον Τρικαλινό ρέφερι- στον γιατρό του χθεσινού αγώνα που είναι εγκεκριμένος από τη Λίγκα, απαγορεύεται για 15 λεπτά να εισέλθει στο χώρο των αποδυτηρίων, με ό,τι αυτό συνεπάγεται για το τι μπορεί να συνέβη σε αυτό το διάστημα. Κι αυτό βέβαια για μία περίπτωση που σύμφωνα με τον Ολυμπιακό ο Γκαρσία χρειαζόταν άμεσα να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

3) Επιπλέον αξίζει να σταθούμε στο άρθρο που επικαλείται στο τέλος της αναφοράς του ο Κομίνης για το περσινό Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ, σύμφωνα με το οποίο διέταξε τη διακοπή του αγώνα και προβλέπει αφαίρεση βαθμών. Συγκεκριμένα σημειώνει πως: «Λαμβάνοντας υπόψιν τα παραπάνω γεγονότα, την ενημέρωση των παρατηρητών αγώνα, βάση του άρθρου 15 παρ. 3 εδ. Β6, αποφάσισα την οριστική διακοπή του αγώνα. Ουδεμία άλλη παρατήρηση». Στον αντίποδα κάτι τέτοιο δεν αναφέρεται στο χθεσινό φύλλο αγώνα του Αρετόπουλου, το οποίο σημαίνει ότι όλα είναι ανοιχτά αναφορικά με το ποιο άρθρο θα κληθεί σε απολογία ο ΠΑΟΚ.

Σε όλα αυτά δε, θα πρέπει να προσθέσουμε τα ήδη καταγεγραμμένα περιστατικά, όπως ότι ο Ολυμπιακός δήλωσε εκπρόθεσμα τον προπονητή του στη λίστα των αξιωματούχων, κάτι που σημαίνει πως παρανόμως βρισκόταν στο γήπεδο.

Σημαντική παράμετρος επίσης το γεγονός πως Αρετόπουλος αναφέρει το επίμαχο περιστατικό ως πληροφορίες που του μετέφεραν οι άνθρωποι του Ολυμπιακού κι όχι σαν κάτι που είδαν ο ίδιος ή οι βοηθοί του, κάτι που ουσιαστικά σημαίνει πως η διαιτητική ομάδα δηλώνει άγνοια για όσα συνέβησαν.

Αυτά γράφει το φύλλο αγώνα:
 
«Καθώς μας παραδόθηκαν στην προβλεπόμενη ώρα οι λίστες των ποδοσφαιριστών και των αξιωματούχων των δύο ομάδων, περίπου 15 λεπτά αργότερα ο παρατηρητής της διοργανώτριας μας προσκόμισε τη λίστα των αξιωματούχων της φιλοξενούμενης ομάδας με τις παρακάτω αλλαγές. Στη θέση του αρχικά δηλωθέντα προπονητή κ.Χρήστου Κόντη, τοποθετήθηκε ο κ.Όσκαρ Γκαρσία και στη θέση του αρχικά δηλωθέντα τεχνικού διευθυντή κ. Martinez Ruben τοποθετήθηκε ο κ. Χρήστος Κόντης. Κατά την διάρκεια της εισόδου των ποδοσφαιριστών και των αξιωματούχων του αγώνα και των ομάδων στον αγωνιστικό χώρο πριν την έναρξη του αγώνα, ο προπονητής της ΠΑΕ Ολυμπιακός κ. Όσκαρ Γκαρσία, σύμφωνα με πληροφορίες των εκπροσώπων της ομάδας του, δέχτηκε αντικείμενο στο πρόσωπο (ρολό ταμειακής μηχανής) το οποίο ρίχτηκε από την κερκίδα. Αμέσως αυτός αποχώρησε στα αποδυτήρια συνοδευόμενος από τον ιατρό της ομάδας του και τους εκπροσώπους της. Άμεσα αποχώρησε και η υπόλοιπη φιλοξενούμενη ομάδα στα αποδυτήρια. Στην συνέχεια αποχωρήσαμε κι εμείς στα αποδυτήριά μας. Ζητήθηκε η εξέταση του κ. Όσκαρ Γκαρσιία από τον ιατρό του αγώνα για να ελεγχθεί η κατάσταση στην οποία βρίσκεται. Ο ιατρός του αγώνα μας ενημέρωσε ότι δεν κατέστη δυνατή η άμεση εξέταση διότι δεν επιτρεπόταν στον ιατρό του αγώνα η είσοδος στα αποδυτήρια των φιλοξενούμενων. Αυτό κατέστη δυνατό έπειτα από περίπου 15' λεπτά όταν και ο ιατρός του αγώνα συνοδευόμενος από τον β' παρατηρητή της διοργανώτριας, κ. Α.Αλεξανδρή και τον 4ο διαιτητή εισήχθη στα αποδυτήρια των φιλοξενούμενων όπου και έγινε η εξέταση, παρουσία εκπροσώπων και των δύο ομάδων, καθώς και του παρατηρητή της διοργανώτριας. Ο ιατρός του αγώνα μας ενημέρωσε προφορικώς και γραπτώς για την κατάσταση στην οποία βρισκόταν ο προπονητής των φιλοξενούμενων. Η γνωμάτευσή του επισυνάπτεται στην έκθεση του παρατηρητή της διοργανώτριας. Κατόπιν ο εκπρόσωπος της ΠΑΕ Ολυμπιακός μας ενημέρωσε ότι ο κ.Όσκαρ Γκαρσία δεν δύναται να εκτελέσει τα καθήκοντά του και θα διακομιστεί σε νοσοκομείο για περαιτέρω εξετάσεις επειδή δεν αισθανόταν καλά, συνοδευόμενος από τον ιατρό της ομάδας κ.Θέο Χρήστο και ότι ως εκ τούτου η ομάδα ΠΑΕ Ολυμπιακός αδυνατεί να αγωνιστεί χωρίς την παρουσία του ιατρού και του προπονητή της. Κατόπιν των ανωτέρο δεν κατέστη δυνατή η τέλεση του αγώνα. Καμία άλλη παρατήρηση».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου