Τρίτη, 27 Φεβρουαρίου 2018

Καμία διακοπή στο πρωτάθλημα!Η ΑΕΚ ήθελε να σταματήσει το ποδοσφαιρικό πρωτάθλημα, ο υφυπουργός ενημερώθηκε, αλλά τέτοιο θέμα δεν τίθεται. Το Αθηναϊκό Πρακτορείο έχει ρεπορτάζ από το περιβάλλον του Γιώργου Βασιλειάδη: «Άμεση ήταν ενημέρωση του υφυπουργού Αθλητισμού, Γιώργου Βασιλειάδη, για την επιστολή που του έστειλε η ΠΑΕ ΑΕΚ. Η «Ένωση» ζήτησε την άμεση παρέμβαση του κυβερνητικού παράγοντα, προκειμένου να «ανασταλεί η διεξαγωγή του πρωταθλήματος της Super League, εως ότου τελεσιδικήσουν οι εκκρεμούσες υποθέσεις που δύνανται να επηρεάσουν, αφενός τη βαθμολογία του πρωταθλήματος, αφετέρου τις συνθήκες διεξαγωγής των αγώνων» όπως αναφέρει χαρακτηριστικά.

Ο Γιώργος Βασιλειάδης σύμφωνα με πληροφορίες του Αθηναϊκού Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων διάβασε προσεκτικά την επιστολή των «κιτρινόμαυρων», αλλά δεν πρόκειται να υπάρξει καμία επίσημη τοποθέτησή του. Σε κάθε περίπτωση πάντως θα πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο ο υφυπουργός να κάνει δεκτό το αίτημα της ΑΕΚ, μιας και τα προβλήματα που θα προκύψουν θα είναι πολλά περισσότερα από αυτά τυχόν θα λυθούν.

Άλλωστε έχει δηλώσει πολλές φορές ότι επιθυμεί να βάλει «το μαχαίρι στο κόκαλο» στη βία στα ελληνικά γήπεδα και είναι γνωστό ότι έχει στενή συνεργασία με τον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα Κωνσταντίνο Σιμιτζόγλου. Επομένως ο υφυπουργός αθλητισμού ενημερώνεται για όλες τις εξελίξεις και περιμένει να δει την τροπή που θα έχουν τα θέματα που εκκρεμούν. Σε κάθε περίπτωση πάντως η διακοπή του πρωταθλήματος στην παρούσα φάση δεν πρόκειται να συμβεί»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου