Τετάρτη, 17 Ιανουαρίου 2018

Ο Ευαγγέλου που εκτέθηκε και η καρατιά ΦιγκέιραςΣτο σεμινάριο των διαιτητών που ξεκίνησε από χθες στην Αθήνα οι υπεύθυνοι της ΚΕΔ ανέλυσαν συγκεκριμένες φάσεις και καταστάσεις που πρέπει να αποφεύγονται από τους διαιτητές. Όπως αναφέρει το sdna «Κατά τη διάρκεια της επίδειξης φάσεων και διαιτητικών αποφάσεων που επιδέχονταν κριτική ειπώθηκε πώς κακώς οι δύο διαιτητές σφύριξαν την έναρξη των αγώνων Λεβαδειακός – Παναθηναϊκός και Λαμία – Παναθηναϊκός, υπό αντίξοες καιρικές συνθήκες.

Οι δύο διαιτητές επικαλέστηκαν τις διατάξεις του ΚΑΠ, αλλά η πλευρά την ΚΕΔ ήταν ξεκάθαρη πώς οι αγώνες αυτοί δεν έπρεπε να αρχίσουν.

Ο Ευαγγέλου (φωτό) που έκρινε τον αγώνα Πανιώνιος-Ολυμπιακός με τα πέναλτι στο φινάλε, μετά από τη νέα γκάφα του, φαίνεται πως μπαίνει στη μαύρη λίστα της ΚΕΔ, ενώ για τον Αρετόπουλο η συνέχεια θα κρίνει το μέλλον του καθώς μπαίνει στο ψυγείο από αυτή την αγωνιστική μετά και το πέναλτι που καταλόγισε υπέρ του Ατρομήτου την Κυριακή.

Μία από τις φάσεις που προβλήθηκε προκειμένου να συζητηθεί ήταν το «δολοφονικό» μαρκάρισμα του Φιγκέιρα στον Κοροβέση στον αγώνα κυπέλλου Πλατανιάς – Ολυμπιακός στο κύπελλο. Μια φάση για την οποία σιώπησαν τα Μέσα που πρόσκεινται στην Εγκληματική και ανέδειξε ΜΟΝΟ το SDNA.

Η ΚΕΔ είπε ότι η φάση αυτή είναι ο ορισμός της κόκκινης κάρτας και όχι της κίτρινης που έδειξε ο διαιτητής Κατσικογιάννης, ο οποίος παραδέχτηκε το λάθος του».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου