Τρίτη, 23 Ιανουαρίου 2018

Καταγγελία για Σάββα ΘεοδωρίδηΉρθε και η δική του ώρα να απολογηθεί για τη συμπεριφορά του. Αλήθεια είναι ότι άργησε. Ο Σάββας Θεοδωρίδης που εκπροσωπεί θεσμικά την ΠΑΕ Ολυμπιακός, έχει καταφερθεί πολλές φορές εναντίον διαιτητών και μέχρι τώρα είχε γλιτώσει κάθε συνέπεια. Αντιθέτως η ΚΕΔ είχε καλέσει σε απολογία την ΠΑΕ Πλατανιάς.

Σήμερα το sdna αποκάλυψε ότι… «η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας, απέστειλε στον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα της ομοσπονδίας, Κωνσταντίνο Σιμιτζόγλου, καταγγελία κατά του αντιπροέδρου του Ολυμπιακού, Σάββα Θεοδωρίδη, με αφορμή τις δηλώσεις που έκανε την Δευτέρα 22/1 για τον ορισμό του Τάσου Σιδηρόπουλου στον προημιτελικό του Κυπέλλου ανάμεσα στους «ερυθρόλευκους» και την ΑΕΚ!

Ο Σάββας Θεοδωρίδης (που είναι καμιά… 20αριά φορές υπότροπος φέτος), μίλησε μεταξύ πολλών άλλων για «12ο παίκτη της ΑΕΚ», για «άρρωστο αντι-Ολυμπιακό», για «θιασώτες της δήθεν εξυγίανσης», ότι «ο Κουκουλάκης τον βάζει επίτηδες» και «με συνδρομή Δέδε τα αποφασίζουν».

Πρόκειται ασφαλώς για καραμπινάτη περίπτωση «δυσφήμισης του αθλήματος» και «δημόσιων δυσμενών κρίσεων σε βάρος διαιτητών και οργάνων της ΕΠΟ», που επισύρει πρόστιμα και απαγορεύσεις εισόδου στον αγωνιστικό χώρο.

Από εδώ και πέρα, ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας αναμένεται να ασκήσει πειθαρχική δίωξη σε βάρος του αντιπροέδρου του Ολυμπιακού, καθώς και στην «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ ως συνυπεύθυνη, και να τους παραπέμψει στα πειθαρχικά όργανα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου