Τετάρτη 17 Μαΐου 2017

Αυτό είναι το ήθος του Παναγόπουλου!

Για ξενόφερτα ήθη και έθιμα μίλησε ο αντιπρόεδρος του Παναθηναικού Χρήστος Παναγόπουλος μετά την διακοπή του αγώνα Παναθηναικού - ΠΑΟΚ. Δήλωση που είχε στόχο τον Ιβάν Σαββίδη. Ξέρετε ποιος είναι ο Παναγόπουλος και τι έχει κάνει;
Διαβάστε για να μάθετε...
"Zημία εκατομμυρίων ευρώ επέφεραν στο ελληνικό δημόσιο φαινόμενα κακοδιαχείρισης και ατασθαλιών στην ΕΡΤ επί διοίκησης Χρήστου Παναγόπουλου.
Σύμφωνα με το Βήμα της Κυριακής, ο πρώην πρόεδρος της ΕΡΤ, Χρήστος Παναγόπουλος παραπέμπεται με βούλευμα να δικαστεί για κακούργημα.
Ειδικότερα, όσον αφορά την ΕΡΤ, ο Χρήστος Παναγόπουλος παραπέμπεται για το κακούργημα της απιστίας περί την υπηρεσία για έκτακτες αμοιβές που έδινε σε δημοσιογράφους, νομικούς συμβούλους αλλά και τεχνικούς κατά παράβαση της νομοθεσίας.
Οι ελεγκτές στο πόρισμα τους επισημαίνουν ότι "οι αμοιβές δεν συνδέονται με την επίτευξη συγκεκριμένων στόχων, όπως αναφέρουν οι αποφάσεις, αλλά συνδέονται μόνο με το έργο για το οποίο ήταν υπεύθυνος ο υπάλληλος που αμειβόταν και για το οποίο έπαιρνε το μισθό του".
Σύμφωνα με τα πορίσματα, δεκάδες χιλιάδες ευρώ μοιράστηκαν με εντελώς ασαφή κριτήρια σε εργαζόμενους που προτιμήθηκαν να εισπράττουν έξι και επτά μισθούς για άγνωστους λόγους. Θέμα εγείρεται και με απευθείας αναθέσεις σε εταιρείες τεχνικών συμβούλων.
Ειδική αναφορά γίνεται και στο ζήτημα της διοργάνωσης του φεστιβάλ Θεσσαλονίκης το 2006, όταν εταιρεία ανέλαβε τη διοργάνωση έναντι 231.000 ευρώ. Στην ίδια εταιρεία δόθηκε και η χριστουγεννιάτικη γιορτή του 2006, με απευθείας ανάθεση και χωρίς διαγωνισμό.
Ο πρώην πρόεδρος της ΕΡΤ κατηγορείται ότι μεταχειρίστηκε ιδιαίτερα τεχνάσματα για να κάνει τις αναθέσεις και ότι ζημίωσε το ελληνικό δημόσιο. Μαζί με τον Χρήστο Παναγόπουλο παραπέμπονται ο εντεταλμένος σύμβουλος Γιώργος Χουλιάρας, αλλά και στελέχη εταιρειών που ωφελήθηκαν".
Αυτά τα ωραία από τον αντιπρόεδρο της ΠΑΕ Παναθηναικός!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου