Κυριακή 21 Μαΐου 2017

Ξεφτιλίζεται ο Κομίνης και τα «παπαγαλάκια»



Ο Παναθηναϊκός κατέθεσε ένσταση για τη διακοπή του αγώνα στη Λεωφόρο και τις τελευταίες ημέρες «ενημερωνόμαστε» για τα βασικά επιχειρήματα της πλευράς των πρασίνων. Που θα στηριχθεί δηλαδή για να αποδείξει ότι κακώς διακόπηκε το ματς από τον Κομίνη.

«Δεν είχε γνώση του τραυματισμού Ίβιτς ο Κομίνης, γιατί όταν αυτός συνέβη, ο διαιτητής και οι συνεργάτες του είχαν φύγει στα αποδυτήρια!»

Και όμως τέτοιου είδους ψέματα γράφονται! Από «παπαγαλάκια» κάθε είδους, αλλά και από τον διαιτητή που τόλμησε να γράψει το φύλλο αγώνα ότι… «έφυγε από το γήπεδο λόγω της σύρραξης των παικτών».

Λοιπόν… Λίγη ντροπή δεν βλάπτει, ενόψει της εκδίκασης που περιμένουμε την Τρίτη.

Σε αυτή την εικόνα βλέπεται τους διαιτητές να μιλάνε στο κέντρο, τους παίκτες των δύο ομάδων να έχουν ηρεμήσει και τον Πρίγιοβιτς με τον Λέοβατς να λένε (επίμονα και για πολλοστή φορά) στον Κομίνη ότι ο προπονητής τους χτύπησε!

Δείτε το βίντεο και θα καταλάβετε. Στις 21:45 έγινε η φάση Κρέσπο και η επίθεση Μπεργκ-Μολέδο-Χουλτ. Στις 21:48 χτυπάνε τον Ίβιτς. Στις 21:52 φεύγει ο Ίβιτς. Εκεί ακριβώς ο Κομίνης είναι στο κέντρο μαζί με τους βοηθούς, τα βλέπουν όλα και μετά από λίγη ώρα αποχωρούν.

Και τα ψέματα και οι μπαρούφες και οι «εξυπηρετήσεις» κάθε είδους, έχουν ένα όριο. 

1 σχόλιο:

  1. απο τους 40 χρονια απατεωνες ..μια ο θρηνος . μια η κουλα , μια ο λαγος ...αυτα μαθανε τοσα χρονια ... ΒΡΟΜΑ ΚΑΙ ΔΙΣΟΔΕΙΑ ....αλα τωρα τελειωσανε αυτα ο παοκ μεγαλοσε και ζηταει αυτα που του ανικουν ..τελος λαμογια της ΧΑΒΟΥΖΑΣ ... Ο ΠΑΟΚ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΣ ...ΑΘΛΙΟΙ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ .............

    ΑπάντησηΔιαγραφή