Τρίτη 30 Μαΐου 2017

Η γνωστή συνήθεια με τις απειλές!



Οι εκλογές στην ΕΟΕ έγιναν, αλλά ο απόηχός τους συνεχίζει να πλήττει τον Ελληνικό αθλητισμό. Στις εκλογές «μονομάχησαν» Καπράλος και Κούβελος, αλλά ο δεύτερος κατάλαβε νωρίς ότι χάνει και παρά τα όσα έγιναν την τελευταία μέρα τελικά… έχασε.

Μετά από αυτό το αποτέλεσμα όμως γίνονται πολλά και διάφορα. Για παράδειγμα, νέο απειλητικό μήνυμα φαίνεται πως εστάλη σε μέλη της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, που τάσσονται στην παράταξη του Σπύρου Καπράλου.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Live Sport» πρόκειται για τους Αντώνη Νικολόπουλο (κανόε καγιάκ), Γιώργο Αλικάκο (μοντέρνο πένταθλο), Μιχάλη Φυσετζίδη (τάε κβο ντο) και Βασίλη Κατσώρα (χιονοδρομία).

Παρακάτω το e-mail που έλαβαν:

«Συχνά σας παρατηρώ κύριοι, βλέπω τι κάνετε, διαισθάνομαι τη ντροπή σας, την αμηχανία σας. Η ντροπή προκύπτει όταν δεν έχεις σταθεί ικανός να τα καταφέρεις στο «ποιος» θέλεις οι άνθρωποι να πιστεύουν ότι είσαι. Καθημερινά αποδεικνύετε πόσο ένοχοι είστε αφού πληρούσατε τρεις προϋποθέσεις: 1. είχατε κίνητρο, 2. είχατε τα μέσα και 3. είχατε και την ευκαιρία.

Παρατηρώντας διεξοδικά κάποιους από εσάς, διέκρινα ένα είδος μεταμέλειας στα μάτια σας, γνωρίζω καλά όμως ότι η μεταμέλεια δεν είναι τόσο λύπη για το κακό που κάνατε, όσο φόβος για εκείνο που μπορεί να πάθετε εξαιτίας του. Αυτός που υποστηρίξατε σας θεωρεί εντελώς ηλίθιους, το να φαίνεστε όμως ηλίθιοι στα μάτια ενός βλάκα είναι ηδονή υψηλής αισθητικής.

Υπάρχει ένα και μοναδικό θεμελιώδες ανθρώπινο δικαίωμα: το δικαίωμα να κάνεις ό,τι θέλεις. Και μαζί με αυτό πηγαίνει η μία και μοναδική θεμελιώδης ανθρώπινη υποχρέωση: η υποχρέωση να αντιμετωπίζεις τις συνέπειες. Να είστε λοιπόν έτοιμοι για αυτές επειδή ο καιρός πλησιάζει».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου