Παρασκευή 26 Μαΐου 2017

Τα λαμόγια «βαράνε» την ΚΕΔ



Κανείς δεν μπορεί να υποστηρίξει ότι και φέτος η Ελληνική διαιτησία τα πήγα πολύ καλά. Όργια έχουν κάνει οι ρέφερι και το χειρότερο απ’ όλα είναι ότι οι κορυφαίοι των πινάκων έκαναν πολλά μεγάλα λάθη σε όλη τη χρονιά. Άλλο αυτό όμως και άλλο ότι… «δεν έχει αλλάξει η κατάσταση και έχουμε τα φαινόμενα που παρουσιάστηκαν στην περίοδο της εγκληματικής οργάνωσης».



Τα λάθη που έγιναν φέτος ήταν μοιρασμένα. Όπως πρέπει δηλαδή. Λάθη έγιναν, ήταν πολλά, αλλά δεν έγιναν βάσει σχεδίου. Δεν έγιναν λάθη μόνο κατά δύο-τριών-πέντε ομάδων. Όλοι αδικήθηκαν! Και πάνω απ’ όλα δεν έγιναν λάθη (σε ορισμούς-διαιτησίες-κρίσεις) υπέρ του ενός.

Μετά την αλλαγή του Φθινοπώρου και την απομάκρυνση Βασσάρα-Γκρούτση τα λάθη γίνονται υπέρ και κατά όλων!

Άρα η ΚΕΔ Τριτσώνη και Κουκουλάκη έκανε τα πρώτα βήματα για την εξυγίανση του χώρου, κράτησε τις ισορροπίες και τώρα (εφόσον συνεχίσουν) πρέπει και να ανεβάσουν το επίπεδο των διαιτητών και των διαιτησιών.  

Παρολ’ αυτά τα λαμόγια του χώρου, οι οσφυκάμπτες, οι κόκκινοι κονδυλοφόροι, αυτοί που έχασαν τα κεκτημένα και τον έλεγχο της κατάστασης, οι φίλοι, υποστηρικτές και συνομιλητές των κατηγορούμενων της οργάνωσης, όλοι αυτοί οι βαλτοί, συνεχίζουν να ξεφωνίζουν την ΚΕΔ και προσπαθούν να πλήξουν τα στελέχη τους.

Δεν περνάνε αυτά όμως! Άλλαξαν οι εποχές. Τέτοιου είδους εκβιασμοί γίνονταν παλιά. Τώρα άλλαξαν οι εποχές. Αυτά που ξέρανε να τα ξεχάσουν οι κάθε είδους… σαρδέλες, σπάροι, γαύροι, τόνοι και κολιοί.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου