Τρίτη 23 Μαΐου 2017

Γίνονται αυτά τα πράγματα στην Ελλάδα;



Τεχνολογία στο ποδόσφαιρο και στις αποφάσεις του διαιτητή; Γίνονται αυτά τα πράγματα και μάλιστα με την Ελλάδα να πρωτοπορεί;

Τις τελευταίες ημέρες άνοιξε ένα τέτοιο ζήτημα και μεταξύ των ΠΑΕ (έχουν γίνει συγκεκριμένες προτάσεις από τον ΠΑΟΚ για παράδειγμα) την ΕΠΟ, αλλά και σε κυβερνητικό επίπεδο με αφορμή τη συνάντηση με τους εκπροσώπους της FIFA.

Κι’ εκεί που όλοι πίστευαν (και πιστεύαμε) ότι αυτά δεν μπορούν να γίνουν, ότι αυτές οι ιδέες δεν μπορεί να εφαρμοστούν πρώτα στην Ελλάδα, μαθαίνουμε ότι το επόμενο διάστημα μπορεί και να έχουμε θετικές εκπλήξεις! Τίποτα δεν είναι σίγουρο, αλλά το ζήτημα συζητιέται πάρα πολύ σοβαρά και προχωράει! (Ας περιμένουμε και τα οριστικά…)

Να το δούμε και να μην το πιστέψουμε!

Από εκεί και πέρα βέβαια θα ανοίξει άλλο ζήτημα με τα πώς και τα γιατί, με τις φάσεις με το που υπάρχει κρίση διαιτητή ή όχι. (Πρέπει να σημειώσουμε ότι για το goal line technology δεν υπάρχουν πολλές δυνατότητες στην Ελλάδα και αυτό δύσκολα να εφαρμοστεί. Αλλά για το instant replay όλα γίνονται μέσω της τηλεοπτικής κάλυψης).

Ας παρθεί όμως μία οριστική απόφαση και βλέπουμε για τις λεπτομέρειες.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου