Τρίτη 23 Μαΐου 2017

Πανηγυρίζουν Κομπότης-Μποροβήλος και άλλοι!



Καλοκαίρι του 2011 και όλη η Ελλάδα έμενε άφωνη από τις αποκαλύψεις που αφορούσαν στημένα παιχνίδι στην Ελλάδα. Ήταν τότε που διαβάζαμε συνομιλίες παραγόντων, μάνατζερ, διαιτητών, παικτών και πολλών άλλων που προσπαθούσαν μέσα από το στοίχημα να «στήσουν» αγώνες.

Έξι χρόνια μετά, σήμερα Τρίτη 23 Μαΐου το A' Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων έκανε δεκτή την πρόταση της εισαγγελέως της έδρας και κήρυξε άκυρες σχεδόν όλες τις συνομιλίες που κατέγραψε η ΕΥΠ και αφορούσαν εκείνη την υπόθεση. Και όμως! Έγινε και αυτό για ένα ποσοστό συνομιλιών, που κρίθηκε ότι απομαγνητοφωνήθηκαν παράνομα.  Όχι για όλες! Μερικές που απομαγνητοφωνήθηκαν νόμιμα θα χρησιμοποιηθούν κανονικά.

Μετά από αυτή την εξέλιξη το κατηγορητήριο γίνεται σαφώς ελαφρύτερο  για τους περισσότερους εκ των 84 κατηγορουμένων, μεταξύ των οποίων και οι κ.κ. Μποροβήλος, Κομπότης, Τσακογιάννης, Τραυλός, Μπέος, Μενδρινός, Αβραάμ Παπαδόπουλος και άλλοι! (Θυμίζουμε ότι ο Βαγγέλης Μαρινάκης είχε ήδη απαλλαχθεί των κατηγοριών).

Αν κάποιος αναρωτιέται… «υπάρχει ανάλογος φόβος και για την υπόθεση της εγκληματικής οργάνωσης που ακολούθησε» η απάντηση είναι αρνητική. Εκεί όλες οι συνομιλίες απομαγνητοφωνήθηκαν νόμιμα και θα χρησιμοποιηθούν!   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου