Τετάρτη 24 Μαΐου 2017

Και στη λίγκα μαζί Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός! Μεγάλη σφαλιάρα από τις άλλες ομάδες



Κάθε μέρα και κάτι καινούριο! Κάθε μέρα και ένα νέο ισχυρό στοιχείο που φανερώνει πόσο κοντά, πόσο μαζί πορεύονται οι άλλοτε… αιώνιοι εχθροί! Όσα έγιναν και σήμερα στο ΔΣ της Superleague είναι ενδεικτικά της κατάστασης που επικρατεί και της νέα συμμαχίας Ολυμπιακών με Παναθηναϊκούς.

Μετά το θέμα Ηρακλή-Λεβαδειακού, στο σημερινό συμβούλιο άνοιξε το ζήτημα της χορηγίας, με το προσχέδιο που συζήτησαν πριν δέκα μέρες οι εκπρόσωποι του συνεταιρισμού και ο Ιβάν Σαββίδης.

Θυμίζουμε ότι η νέα πρόταση ήταν να δοθεί 1 εκατομμύριο ευρώ για αυτήν την περίοδο και η συμφωνία να επεκταθεί για ακόμα έναν χρόνο, δηλαδή μέχρι την σεζόν 2018-2019, αντί 2,5 εκατομμυρίων ευρώ για καθεμία από τις δύο προσεχείς αγωνιστικές περιόδου

Μαντέψτε τι έγινε…

 Όλες οι ομάδες που παρευρίσκονταν ήταν θετικές σε αυτή τη συμφωνία και οι μόνοι αρνητικοί ήταν Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός. Με τα ίδια επιχειρήματα. Με τις ίδιες θέσεις. Και με νέα πρόταση να ξεκινήσουν νέες επαφές με τον ΟΠΑΠ γι’ άλλη χορηγία!

Το 10-2 που προέκυψε από αυτή τη διαδικασία (ένα λευκό και 4 απόντες) έδειξε από τη μία ότι η συμφωνία ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις και το συμφέρον των ομάδων, ενώ φανέρωσε το πόσο μόνοι και λίγοι είναι Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός, παρά το ότι και σε αυτό το θέμα (όπως σε τόσα άλλα το τελευταίο διάστημα) διατηρούν ίδια στάση.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου