Παρασκευή 19 Μαΐου 2017

Ένα το μεγάλο ερώτημα για τον Βαρούχα…



Κάποτε ήταν αυτός που έκρινε αποφάσεις διαιτητών. Είχε ένα ιδιαίτερο στυλ γι’ αυτό «πουλούσε» στους φιλάθλους. Πάντα είχε καλές σχέσεις με δημοσιογράφους και δήλωνε παρών σε κάθε κάλεσμα. Μετά από ένα διάστημα άρχισε να παίρνει το ρόλο του διασκεδαστή. Στις «κρίσεις» του έβαλε και λίγο χιούμορ… Τώρα τελευταία ο Βαρούχας έχει ξεφύγει! Με όσα κάνει και κυρίως όσα λέει στα Μέσα του Αλαφούζου, προκαλεί ένα μεγάλο ερωτηματικό…

Πριν πάμε σε αυτό, ας δούμε τι βγήκε να πει σήμερα, μήπως και σώσει τον Μπέργκ για την επίθεσή του στον Κρέσπο: «Η αντιαθλητική συμπεριφορά επιφέρει κίτρινη κάρτα και όχι κόκκινη. Είναι σαφές, δε, και από το βίντεο ότι ναι μεν οι δυο παίκτες αγκαλιάζονται, αφού ο Κρέσπο τραβάει από τον λαιμό τον Μπεργκ και πέφτουν μαζί στο έδαφος».

Μετά και από αυτή την πλήρη παραποίηση της αλήθειας και της εικόνας, είναι να απορεί κανείς: «Το παίζει τρελός ή πραγματικά ο Παναγιώτης Βαρούχας έχει περάσει σε άλλη διάσταση;»


Για εκείνον πάντως, μπορεί και ο ΠΑΟΚ να προσβάλει την ποινή! Πάλι καλά να λέτε που το παραδέχεται ο Παναγιώτης και δεν ζητάει την φυλάκιση του Κρέσπο για παρενόχληση του… Σουηδού σούπερ σταρ.  

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ πάντως άσησε έφεση το πρωί της Παρασκευής για τους Κρέσπο και Σάκχοφ και αυτή εκδικάζεται άμεσα για να βγει σήμερα και η απόφαση. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου