Τετάρτη 17 Μαΐου 2017

Οργή στον Παναθηναϊκό για τον Παναγόπουλο!



Η κατάσταση στον Παναθηναϊκό είναι μην αναστρέψιμη! Πέρα από τα οικονομικά προβλήματα, πέρα από τις δηλώσεις παικτών κατά της κατάστασης που επικρατεί, πέρα από το άδειο γήπεδο, αλλά και την απειλή Αλαφούζου για αποχώρηση από το ποδόσφαιρο, συνεχίζονται και τα εσωτερικά «μαχαιρώματα».

Ο Χρήστος Παναγόπουλος βρίσκεται στο στόχαστρο όλων! Είναι πραγματικά εντυπωσιακό ότι μετά από όλους τους άλλους, τώρα τον «χτυπάει» και το ποδοσφαιρικό τμήμα με τον Νίκο Λυμπερόπουλο. Τι δήλωσε μετά το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ που διακόπηκε και πέρασε στα ψιλά: «Ότι αφορά τη διαιτησία, δε θα πω τίποτα. Δεν το έχω κάνει ποτέ, δεν το έχω κάνει αυτούς τους 4-5 μήνες που είμαι στον Παναθηναϊκό, δε με ενδιαφέρει. Δεν αντιπροσωπεύει κανέναν από τον Παναθηναϊκό, από εμένα, από τους παίκτες, από τον Μαρίνο, να μιλάει για τη διαιτησία. Όλοι έχουν μάτια και βλέπουν και θα κριθούν από τον κόσμο».

Δεν είναι απλά μπηχτή, αλλά «καρφάρα» κατά του Παναγόπουλου και της πολιτικής του. Εξάλλου τα ίδια είχε πει και ο Τάκης Μπαλτάκος αποχωρώντας από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου