Κυριακή 28 Μαΐου 2017

Εκτέθηκε ο Θάνος!



Χάλασε την όποια καλή εικόνα είχε τη φετινή περίοδο ο Θάνος. Ο διαιτητής από τα Γρεβενά έκανε πάρα πολλά λάθη στον αγώνα ΑΕΚ-ΠΑΟΚ, αλλά το πολύ παράξενο ήταν ότι όλα ήταν σε βάρος του ΠΑΟΚ!

Οι φάσεις της δεύτερης κίτρινης του Μάνταλου στο 54΄ (και ενώ νωρίτερα έγιναν δύο φάουλ κατά του Χαρίση), το χέρι στο τέλος του Κολοβέτσιου, η κλωτσιά Σιμόες στον Κρέσπο εντός περιοχής και πολλές από τις κίτρινες στους παίκτες του ΠΑΟΚ (πέρα από τα οφσάιντ που ήταν λάθη των βοηθών) όπως και το επιθετικό φάουλ του Πρίγιοβιτς στο τέλος, έδειξαν ότι είχε διάθεση να τα δώσει όλα στους γηπεδούχους. Κάπως έτσι επηρέασε την εξέλιξη της αναμέτρησης, αφού δεν άφησε την μία ομάδα να διεκδικήσει όποιες πιθανότητες είχε.

Πρόκειται για πολύ παράξενη συμπεριφορά ενός φορμαρισμένου διαιτητή, που ήταν κοντά σε όλες τις φάσεις και είχε ξεκάθαρη άποψη. Και δεν έκανε ένα λάθος! Έκανε πολλά, σε βάρος μίας ομάδας.

Είναι βέβαιο ότι αυτή η διαιτησία του θα ανακόψει την ανοδική πορεία που είχε και ίσως του στερήσει τη θέση στον πίνακα των διεθνών.  

1 σχόλιο: