Παρασκευή 26 Μαΐου 2017

Τελική ευθεία πριν τις εκλογές



Η ΕΠΟ ενημέρωσε σήμερα για την ημερομηνία της τακτικής Γενικής Συνέλευσης που θα πραγματοποιηθεί και για να οριστικοποιηθούν οι αλλαγές στο καταστατικό της Ομοσπονδίας. Μέσα από αυτή τη διαδικασία θεωρείται βέβαιο ότι θα οριστικοποιηθεί και η ημερομηνία διεξαγωγής της εκλογικής ΓΣ που θα γίνει στο τέλος Ιουλίου.

Η ανακοίνωση της Ομοσπονδίας αναφέρει:

«Η Προσωρινή Διοικούσα Επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας αποφάσισε σήμερα τον ορισμό της ετήσιας τακτικής Γενικής Συνέλευσης της Ομοσπονδίας στις 30 Ιουνίου 2017.

Η Γενική Συνέλευση, πέραν όσων ορίζει το υπάρχον καταστατικό ως θέματα της Γ.Σ., θα έχει πρωτίστως καταστατικό χαρακτήρα, δεδομένου ότι θα τεθεί προς συζήτηση και ψήφιση το προτεινόμενο από την FIFA, την UEFA και την Π.Δ.Ε. νέο καταστατικό της Ε.Π.Ο.
Το προτεινόμενο καταστατικό θα τεθεί σύντομα σε διαβούλευση μεταξύ των φορέων του ερασιτεχνικού και επαγγελματικού ποδοσφαίρου».

(Σε λίγο περισσότερες πληροφορίες για ένα ακόμη τεράστιο σκάνδαλο της προηγούμενης κατάστασης στην ΕΠΟ με αφορμή και το πόρισμα της εταιρίας Deloitte)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου