Δευτέρα 29 Μαΐου 2017

Οπαδοί του ΠΑΟΚ κατά Θάνου στο FB



Αυτός ο αγώνας ΑΕΚ-ΠΑΟΚ και οι αποφάσεις που πήρε ο Δημήτρης Θάνος (όλες κατά του ΠΑΟΚ) είναι βέβαιο ότι θα τον στιγματίσουν στην από εδώ και πέρα καριέρα του. Ο Θάνος δεν έκανε ένα-δύο λάθη κατά της μίας ομάδας. Στο δεύτερο ημίχρονο και όσο το παιχνίδι πλησίαζε στο τέλος, ο Γρεβενιώτης διαιτητής έβγαλε ένα άγνωστο (προς το ευρύ κοινό) πρόσωπο και για πρώτη φορά σε παιχνίδι σφύριζε μόνο υπέρ μίας ομάδας! Σα να υπήρχε λόγος να λήξει αυτό το παιχνίδι με νίκη του γηπεδούχου και δεν έπρεπε σε καμία περίπτωση να απειλήσει ο ΠΑΟΚ για να ισοφαρίσει.

Αυτό όμως έχει ήδη δημιουργήσει πολλές αντιδράσεις.

Αρχικά φίλοι του ΠΑΟΚ, βρήκαν χθες στο προφίλ του Θάνου αυτή τη φωτογραφία (υβριστική για τον ΠΑΟΚ) κάτι που σήμερα ο ίδιος φρόντισε να σβήσει. 

(Κάτι ανάλογο έκανε και η σύζυγός του με τη φωτογραφία που τη δείχνει να βλέπει τον τελικό κυπέλλου από την κερκίδα των φίλων της ΑΕΚ).

Κατά δεύτερο λόγο το ξενοδοχείο που διοικεί ο συγκεκριμένος δέχεται πολλά μηνύματα. Είναι φανερό ότι βρίσκεται σε εξέλιξη με διαδικτυακή επίθεση, από αγανακτισμένους ΠΑΟΚτζήδες που δεν μπορούν να δεχθούν τις χθεσινές του αποφάσεις και τώρα προσπαθούν να του δημιουργήσουν θέμα σε άλλο επίπεδο.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι αυτή η διαιτησία στιγμάτισε τον Θάνο, κάτι που ήδη κατάλαβε και ο ίδιος!     

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου