Παρασκευή 19 Μαΐου 2017

Βρήκε πάλι «συνήγορο» ο Ολυμπιακός!



Την ερχόμενη Τετάρτη θα εκδικαστεί η πολύ σοβαρή υπόθεση του αγώνα Ολυμπιακός-Πλατανιάς μετά την δίωξη που άσκησε ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας, με αφορμή όσα κατέθεσαν τα μέλη της αποστολής των Κρητικών.

Ο Ολυμπιακός είναι σε πάρα πολύ δύσκολη θέση και δεν φαίνεται το πώς μπορεί να ανατρέψει τις εις βάρος του κατηγορίες.

Να όμως που και τώρα, στα δύσκολα για τους ερυθρόλευκους, ο Αλέξης Κούγιας είναι αυτός που τους δίνει δίκιο και ταυτόχρονα προσπαθεί να μειώσει την αξία των καταθέσεων των θυμάτων.

Είπε σε μία από τις τελευταίες του συνεντεύξεις: «Οι συμπεριφορές που είναι φανερό ότι υπάκουσαν στη διοίκηση του Πλατανιά, δείχνουν ότι όλα αυτά δεν γίνονται για το καλό του ποδοσφαίρου, ούτε για την αξιοπρέπεια της ομάδας. Αν είχε συμβεί κάτι τέτοιο θα έπρεπε οι καταγγελίες να έχουν γίνει την ίδια την ημέρα του αγώνα».

Συμπλήρωσε και ταυτόχρονα έκανε και εκτίμηση: «Το ότι ασκείται πειθαρχική δίωξη δεν σημαίνει τίποτα άλλο παρά την αρχή της διερευνήσεως μίας υποθέσεως. Μόνο το 10% αυτών γίνεται δεκτό και είτε τροποποιείται η κατηγορία είτε απαλλάσσονται, ακόμα και στα ποινικά δικαστήρια».

Αυτό που είπε στο τέλος, μάλλον σαν ευχή φάνηκε: «Ανεξαρτήτως αποτελέσματος, το σίγουρο είναι ότι η υπόθεση θα οδηγήσει σε διάλυση τον Πλατανιά».

Λέτε να πάει και ως μάρτυρας υπεράσπισης την Τετάρτη;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου