Τρίτη 30 Μαΐου 2017

Η αγωνία τους να βγάλουν σκάρτο τον Γραμμένο



Ψάχνουν από εδώ… Ψάχνουν από εκεί… Τι είπε ο Γραμμένος… Τι εννοούσε… Τι μπορεί να έκανε στραβό… Ποιοι είναι οι συνεργάτες του… Τι έκανε ένας στον αγώνα Παύλου Μελά-Ιάσωνα Αυγής… Τι έγινε με τους προπονητές και τη δήθεν πλαστογραφία…

Το νέο κύκλωμα Ολυμπιακού-Παναθηναϊκού, αυτή η τρομερή συμμαχία σε βάρος τους καθαρού ποδοσφαίρου, με το οποίο αυτοί οι δύο δεν συναντήθηκαν ΠΟΤΕ, κάνει τα πάντα για να μειώσει προσωπικά τον Βαγγέλη Γραμμένο.

Μία προσπάθησαν να βγάλουν άκυρη την υποψηφιότητά του και πριν δύο μήνες έφαγαν τα μούτρα τους.

Μία προσπάθησαν να βγάλουν ότι μειώνεται η δύναμη των Ενώσεων που τον στηρίζουν.

Μία έκαναν προσπάθεια να χλευάσουν τις δηλώσεις του και όσα είπε γι’ αυτόν ο Σαββίδης. Αυτό το… «δικός μας» που εννοούσε τη Θεσσαλονίκη, τους «έκατσε» πολύ στραβά.

Κάθε μέρα κάτι ψάχνουν να βρουν για να τον χρεώσουν και να τον αποδυναμώσουν. Μαζί με τα κόκκινα blog, έχουμε τώρα και τους πράσινους του Αλαφούζου που κάνουν ότι μπορούν για να μας δείξουν ότι Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός είναι ΚΑΙ σε αυτό το θέμα μαζί.

Τι έχουν καταφέρει; Ότι συνήθως… Ο Γραμμένος γίνεται πιο συμπαθής, βγαίνει πιο δυνατός και κάθε μέρα που περνάει όλο και σιγουρεύει ο θρίαμβός του στις εκλογές του Ιουλίου που θα αλλάξει μια και καλή το Ελληνικό ποδόσφαιρο.     

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου