Τετάρτη 24 Μαΐου 2017

Μέθοδοι Ολυμπιακού από τον Αλαφούζο!



Δεν είναι μόνο η προσπάθεια υπεράσπισης της ΠΑΕ Ολυμπιακός από τον Sportfm του Αλαφούζου με τους τίτλους περί… «αθωωτικών καταθέσεων» των παικτών του Πλατανιά, που από χθες είδατε και είδαμε!

Η συμμαχία Ολυμπιακού-Παναθηναϊκού του Αλαφούζου (μέχρι να αντιδράσουν οι υγιείς φίλοι των πρασίνων) εξελίσσεται όλο και περισσότερο και έχει περάσει σε άλλα επίπεδα.

Φιλοολυμπιακά Μέσα του ίντερνετ, προσπάθησαν  να σπιλώσουν τον ΠΑΟΚ  μέσα στη χρονιά γράφοντας για μικρές αποδόσεις στο στοίχημα και για ποσά που παίζονται υπέρ του ΠΑΟΚ. Ήθελαν να αφήσουν αιχμές. Το έγραψαν στο Κέρκυρα-ΠΑΟΚ, το έκαναν όμως και στο ΠΑΟΚ-Γιάννινα και στο Βέροια- ΠΑΟΚ όπου και εκτέθηκαν από τα αποτελέσματα.

Και να που εντελώς ξαφνικά, αυτή την περίοδο έχουμε τις ίδιες μεθόδους και από τα Μέσα του Αλαφούζου! Χθες έγραφαν με… ειρωνεία για το πώς έχει πέσει το διπλό του ΠΑΟΚ στη Νέα Σμύρνη! Με τον ίδιο τρόπο που το έκαναν και Μέσα που ελέγχονται από τον Ολυμπιακό.

(Οι ίδιοι πάντως δεν έγραψαν κουβέντα για το πόσο παίζεται και πόσο πέφτει η απόδοση του διπλού της  ΑΕΚ μέσα στη Λεωφόρο! Αυτό το θεωρούν φυσιολογικό! Τέτοια κατάντια!)

Χωρίς ντροπή οι νέοι σύμμαχοι συνεχίζουν να εκτίθενται. Μέχρι να το καταλάβουν οι οπαδοί του Παναθηναϊκού και να πάρουν θέση…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου