Κυριακή 21 Μαΐου 2017

Γραμμένος κόντρα σε ποιον;



Εκλογές έρχονται στην ΕΠΟ και ξέρουμε (εδώ και πάρα πολύ καιρό) ότι ο ένας υποψήφιος θα είναι ο Βαγγέλης Γραμμένος.

Ξέρουμε εδώ και μήνες, ότι ένα ισχυρό πλειοψηφικό ρεύμα στηρίζει τον Μακεδόνα παράγοντα.

Γνωρίζουμε καλά ότι ΠΑΟΚ και ΑΕΚ (παρά τις όποιες μικρές κόντρες μπορεί να έχουν σε επίπεδο ηγετών) εξακολουθούν και στηρίζουν  αυτή την υποψηφιότητα, με δυνάμεις που συνεχώς μεγαλώνουν.

Με λίγα «λόγια» ξέρουμε ότι η οριστική αλλαγή στο Ελληνικό ποδόσφαιρο που έχει υποσχεθεί η παράταξη Γραμμένου, είναι θέμα χρόνου. 

Από την άλλη άραγε τι να έχουμε; Ποιοι και πόσοι είναι  κόντρα σε αυτό το πλειοψηφικό ρεύμα; Ποιοι δεν θέλουν Γραμμένο; Ποιος τους εκπροσωπεί και τέλος πάντων θα έχουν υποψήφιο;

Οι «παλιοί» υποστηρικτές και εκπρόσωποι της οργάνωσης, αντί να βλέπουν τα χάλια τους και να ασχολούνται με τα δικαστήρια που έρχονται, κάθονται και σχολιάζουν το αν… ο Γραμμένος είχε στο Βόλο 34 ή 35 ή 36 Ενώσεις! Φοβερά πράγματα! Κι’ αυτοί ζήτημα είναι αν έχουν τις μισές! (Και αυτοί δεν έχουν καν υποψήφιο για να τον βάλουν -να τον κάψουν δηλαδή και αυτόν- για να χάσει τις εκλογές).

Προσπαθούν αυτοί οι κύκλοι να καταλάβουν τι τους συμφέρει πιο πολύ; Πώς θα μειωθεί η δύναμη Γραμμένου; Με σύστημα τριών ψήφων ανά Ένωση ή με μία; Για τέτοιο πανικό μιλάμε.

Τζάμπα κόπος κύριοι. Το ίδιο δυνατός θα είναι είτε έτσι, είτε αλλιώς. Ας το εμπεδώσετε. Όσο πιο σύντομα τόσο καλύτερα: Ότι και να κάνουν  οι «κοκκινοπράσινοι» φίλοι και νυν σύμμαχοι, ο Γραμμένος θα είναι ο επόμενος πρόεδρος της ΕΠΟ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου